Två afghaner åtalas för grov våldtäkt av 14-årig flicka, åklagaren vill ha livstids utvisning


BROTTSLIGHET. Tidigt på morgonen den 2 september ringde en 14-årig flicka till polisen och sa att hon blivit våldtagen av två män. Våldtäkten hade skett utomhus under Centralbron nära Tegelbacken. Flickan fördes till sjukhus. 

Steget Efter

Polisen kunde på film från övervakningskameror se de misstänkta männen vid tunnelbanespärrar inte långt från brottsplatsen. Genom att kontrollera vilka SL-kort som använts vid tiden fick de träff på en 16-årig pojke. SL-kortet hade pojken fått från gymnasieskolan och var registrerat på hans namn.

Pojken och hans kamrat greps och nu åtalas Mahdi Mohammadi, med tolkbehov på dari med okänd ålder och okänt medborgarskap och Rohollah Karimi, med angivet födelseår 2001 och medborgare i Afghanistan, även han har tolkbehov på dari.

Ur stämningsansökan vid Stockholms Tingsrätt Mål nr B 11754-18: Rohollah Karimi och Mahdi Mohammadi har med sekretess NN 1 (NN), som inte deltog frivilligt, genomfört nedan angivna sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningarnas allvar var jämförliga med (vaginala) samlag. Det hände den 2 september 2018 under påfartsramp till Centralbron mellan Stadshusbron och Klarabergsviadukten nära vattnet vid bropelare, Stockholms stad…

Afghanerna hotade även att skada och döda flickan.

Heder åt åklagaren som yrkar att Rohollah Karimi samt Mahdi Mohammadi utvisas från Sverige
och förbjuds att på livstid återvända hit enligt 8 a kap 1 § och 8 § utlänningslagen (2005:716).

-Pettersson menar att utvisning på livstid ska vara obligatoriskt vid grova blott och att dessa och många andra afghaner aldrig borde ha släppts in i landet…

TIDIGARE 2018-09-02. 14-årig flicka våldtagen av två män i Stockholm

BROTTSLIGHET. Polisen utreder en misstänkt grov våldtäkt mot en flicka. Brottet ska ha skett utomhus i närheten av Stadshuset i Stockholm tidigt på söndagsmorgonen.

Anmälan om våldtäkt upprättades vid sextiden på söndagsmorgonen efter att en minderårig person, en flicka, larmade om att hon hade blivit våldtagen i centrala Stockholm tidigt på söndagsmorgonen.

Enligt anmälan ska våldtäkten ha ägt rum utomhus i närheten av Stadshuset och Centralbron omkring 05.30 på morgonen. Gärningsmännen kan ha fångats på övervakningsbilder från T-centralen. Enligt flickan ska det ha varit två män som våldtog henne, uppger polisen.

Händelsen rubriceras som grov våldtäkt.

Polisen


16 responses to “Två afghaner åtalas för grov våldtäkt av 14-årig flicka, åklagaren vill ha livstids utvisning

 • Nooffence

  Var nånstans var flickoffrets föräldrar så pass tidigt på morgonen den 2-a september 2018 ? Det var en helg (söndag), borde de inte vetat om dottern var hemma vid 5:30-tiden, kollade de aldrig ? Den 14-åriga flickan befann ute vid en bro i närheten av stadshuset ! Ansvarslösa föräldrar – vet de inte vilka tider man lever i, är de inte medvetna om alla tvåbenta rovdjuren ute i samhället ?

  Gilla

 • tikamax

  ÄLSKAR ÅKLAGAREN!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Rekordmånga kvinnor Pridefolk och även s.k minoriteter i USA ställer upp i det amerikanska mellanårsvalet och det svenska anti-Trump etablissemanget bara jublar inte minst svenska USA-korrespondenten journalisten och hedersdoktorn Carina Bergfeldt, hon ser väldigt glad ut i TV-rutan idag !

  Gilla

  • Maya

   Trump har skapat massor med jobbtillfällen och den amerikanska ekonomin går väldigt bra. Spännande att se hur det fortsätter. Samtidigt undrar jag över varför USA är så intressant i Sveriges television, varför talar de inte om våra egna problem.Annie Lööf var och flinade i tv nyheter. Hon gör mig på dåligt humör när jag lyssnar på den kraxande kråkan! Hon bara väntar på att få en statsministerpost. Om nu Kristersson inte blir statsminister, går frågan återigen till Lövén och därefter till Lööf. Fult spel.

   Gilla

 • Tore

  #metoo #intedinkvinna jag tror inte svenska kvinnor vill ha svenska mäns hjälp.
  Det är dax att Svenska män vaknar upp ur sin törnrosasömn och gillar läget.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Någon utvisning blir det förmodligen inte det, finns gott om välgödda advokater och andra krafter som kommer göra allt för att denna stackars missförstådda pensionsräddare inte ska utvisas från de kriminellas paradis Sverige!

  Gilla

 • compulsoryunion

  HVB-hem entreprenörerna önskar de fick baka med killarna för 60 000 kr skattepengar per månad

  Gilla

 • Hasse

  Typiskt beteende av Socialdemokrater, dem är hur galna som helst.
  Förstår inte vad det blivit av detta parti.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vill ha, är inte detsamma som att det blir så i de kriminellas paradis Sverige !

  Gilla

 • Realist

  Åldersbestämning, DNA, Europol kontroll och dessutom fingertrycks koll mot andra länder inom EU !
  Dessa bör ske innan stundande rättegång !!
  Borde vara en SJÄLVKLAR rutin vid alla ärenden som gäller nya medborgare eller illegala medborgare !!!
  Skulle vara en bra upplysning om det är så polisen jobbar ??
  Eller är man ”rasist” om man vill veta tillvägagångs sättet hos polisen ???
  När man är orolig för sina kvinnliga släktingar och bekanta !!!!!!!

  Gilla

 • Mm

  Det var på tiden att åklagaren fattat att det skall vara livstid utvisning för våldtäkter, vi behöver inte afghanska äckel i Sverige . Låt oss äntligen börja fundera på att skydda flickor och kvinnor.

  Gilla

  • Nya tankar

   Det är tyvärr försent! Såna där går det 13 på dussinet av alla utlänningar. Och de damsuger vårt land på alla unga svenska flickor till sexslavar. För hur många svenska tjejer ser ni ute idag, där det förr kryllade av dem??? Nej, de flesta är tagna av utlänningar, och kommer ALDRIG till kännedom! Det är det mycket tragiska i det hela, att vi förlorar vår svenska själ, som var glada, hoppande, sprudlande fria tejer, för VIDRIG ÄCKLIG UTLÄNNINGSSEX, och terror och tvång och slag, under dessa svins kommando!!! TVI!!!

   VÅLDTÄKTERNA, är bara toppeb på ett isberg. Resten är de som mer eller mindre tvibgas och pressas till sex, och underlastelse. SÅDAN ÄR DETTA VÅRT FOSTERLAND IDAG. Ett totalt förstört och mussfosterfierat land!!!

   Gilla

   • Tore

    Om du nu inte visste det så är det utlänningsex svenska friska unga tjejer vill ha.
    Sluta blunda för sanningen.

    Gilla

  • Kenth Andersson

   Tyvärr så kommer det bara ännu fler pensionsräddare med enkelbiljett till paradiset Sverige så det är bara att gilla läget att svenska flickor framöver blir hårt uppvaktade av nysvenskar !
   7 klövern och en majoritet av det naiva konflikträdda och trygga svenska folket vill ha ett sådant mysigt samhälle vilket valet 2018 klart visade.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: