Stäng

Sverige behöver en ny regering och en ny riktning

MODERATERNA. Moderatledaren Ulf Kristersson har idag uttalat sig om att talmannen föreslagit honom som statsminister och att riksdagen ska rösta om detta nästa vecka. Hela uttalandet HÄR. 

-Pettersson fastnade för några rader: ”…Och det kan – till sist – finnas anledning att säga något mer om just migrationspolitiken. Jag sa redan när jag valdes att jag är övertygad om att Sverige behöver en långsiktigt hållbar migrationspolitik, som klarar av att förena Sveriges delansvar för en trasig värld med många på flykt, med Sveriges fulla ansvar för hur det också går i Sverige.

Och att den uppgiften nu brådskar. Det är min bestämda ambition att en ny regering omedelbart ska tillsätta en parlamentarisk utredning som på cirka ett år tar fram en migrationspolitik som kan vinna bred respekt och uppslutning. Och att regeringen tills dess söker stöd för att förlänga den nuvarande temporära lagen tills en permanent är på plats…”

Ulf Kristersson

Imponerande slagkraftigt, en uppgift som brådskar och som varit känd i många år ska lösas med att det tillsätts en parlamentarisk utredning!!!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

25 reaktioner på “Sverige behöver en ny regering och en ny riktning

 1. Tummar ner är naturligtvis helt ok i detta debattforum men vad har tummarna ner några egna åsikter och i så fall vad ?

 2. Grattis Göteborg, V, MP och FI går ihop och bildar ett eget block och får mest mandat i Fullmäktige !

 3. Tidsbegränsa sonderingen till statsministerposten ,eller en nyval med nya kandidater! Bort med alla som är oseriösa. Bort med Lööf, Lövén, Björklund…Finns inget intresse för landets bästa, ut !
  Väldigt tyst om Vänstern.

 4. Sverige behöver en ny regering och framtida förändring !
  Absolut men hur ska den regering se ut och komma ifrån, Sveriges riksdag har ju bara sin 7 klöver och ett oppositionsparti SD utan inflytande, vad kan det bli för framtida politisk förändring med den uppställningen ?
  Naturligtvis ingen förändring, blir fortsatt samma trams lekstuga massinvandring och ett mångkulturellt avkristnade av Folkhemmet.

 5. ”Och att regeringen tills dess söker stöd för att förlänga den nuvarande temporära lagen tills en permanent är på plats”

  Den lagen är helt tandlös, enligt uppgift.

 6. ” …. omedelbart ska tillsätta en parlamentarisk utredning som på cirka ett år tar fram …..” ”..som kan vinna bred respekt och uppslutning”.

  Inte ett ord om att man kanske som första åtgärd borde stänga till gränsen en aning för att sen fundera på vad man ska göra.

  Och utreda i ett år. Har man vattenläcka i sitt hus är väl första åtgärden att stänga huvudkranen så fort som det bara går. Sen kan man börja laga det trasiga.

  Men låt er inte luras. Vilka minns att Kristersson satt på första parkett och applåderade Reinfeldts öppna era hjärtan tal.

  1. Att tillsätta en utredning är ett bra sätt att få problemet från bordet under ett antal månader eller tom år.

  2. Ja ! Och det räcker inte med ett år. Det behövs 21 år för att 7-klöverns anhängare skall förstå det eftersom dom inte kan tänka flera stycken samtidigt för att dom måste låna hjärnceller av varandra

 7. Vi vet vad den där herr Kristersson och hela hans kompisgäng i rövarbandet sjukklövern vill,det bevisar de dagligen med all satanisk import av grovt kriminella och andra id lösa vettvillingar och våldsverkare som får härja fritt och plåga,plundra,skända och mörda svenskar som de vill.Gränserna är öppna, z tiggarna finns överallt trots en sk utredning för fem år sedan,det gjordes utredningar på utredningar redan på 80 talet om den misslyckade integrationen av människor från tredje världen,otaliga miljarder har gått förlorade i totalt misslyckade sk integrationsprojekt,ändå fortsätter galenskaperna i allt högre takt och man ökar på med samma h- vete och fortsätter med att starta totalt meningslösa utredningar,får svensken aldrig nog av alla nonsens utredningar som aldrig leder till något vettigt och konstruktivt, sjukklöverligan vill inte följa svea rikes lagar för deras agenda är att förstöra Sverige och byta ut svenska folket som under tiden blir behandlade som trälar.

 8. Tänk om det blir extraval. Hoppas. Och att svensken då vaknar upp.
  Om det fanns lite mer stake och självförtroende i svensken så borde många i ett extraval rösta på sd. De borde få minst 51%.
  Bara för att visa de 7 dödgrävarna i riksdagen att vi lever i en demokrati (ännu..) Och deras sandlåda och trams ska kosta.
  Många är supertrötta på veligheten.

  1. Jag tror ju INTE att det spelar någon roll om SD får 60% av rösterna.
   Då hittar säkert 7-klövern på något sätt att utesluta Svensk grundlag,
   i värsta fall så avskaffas den totalt och så inför man muhammedanska lagar fullt ut, vilket innebär att muslimerna tar över makten helt och inte delvis som det är nu.

 9. Nu är det färdigglobaliserat. Vi måste få stopp på penningläkaget. Vi vill ha en nationalistisk regering som kan ta hand om oss Svenskar. Vi vill slippa skjutningar i förorterna, gruppvåldtäker, flyktingar som inte vill arbeta, vänsterskit på SVT och SR och allt annat som är dåligt för oss svenskar.

  1. Det är ju så att det är inte bara det 1,2 miljoner SD röstande som är otroligt trötta på att 7-klövern vurmar för invandrarna. Även de vars röster försvann av att 7-klövern tog bort dem av en eller annan anledning Är också förbannade.
   Därför ser vi fram emot ett extraval och detta extraval måste gå rätt till för det kommer att visa att SD är ohotade största partiet i Sverige och det enda demokratiska partiet i Sverige ( efter D Ö ) är kapabelt att ta ansvar för Sverige.

 10. Utåt sett kan det tyckas som om Sverige har 7(8) partier i riksdagen men det är en synvilla,7-klövern agerar egentligen som ett enda parti i många fall och styrs av de okända i manegen. DÖ(den sk December övernskommelsen är ett bra bevis för det)

 11. Det får han ju ALDRIG majoritet för, med Amnie Lööf vid sin sida. Det är ju ändå bara snömos, när det kommer till konkret handling.

 12. Sverige har inget ”ansvar för en trasig värld”. Sverige har knappast gjort något annat än varit till hjälp för fattiga länder, och de enda de gjort är att massföröka sig, tacken får vi NU!

 13. Sverige behöver en regering, och Vi kommer att få den som Vi gjort oss förtjänta av.
  Varför röstar folk på högerpartier?
  Varför röstar folk på mittenpartier?
  Varför röstar folk på vänsterpartier?
  Ja, inte för att de är kloka eller dumma, förmodligen har de hittat nått som ligger i deras intresse.
  I riksdagen har man möjlighet att rösta på motioner och propositioner.
  I mitt intresse ligger att riksdagens ledamöter röstar efter sitt eget förnuft.

  1. Att någon som tillhör 7-klövern skulle göra något gott genom att rösta efter sitt förnuft håller jag för mycket otroligt. Dom har nämligen inget.

 14. Så fånigt
  Bara för att låta tiden gå
  Han fick inte stöd förut och kommer inte få det nu heller.

  1. Två skor.
   Men kom själv med ett förslag som du tror är genomförbart.
   Att få fiender att samsas är inte lätt.
   Att gå i någon annans trånga skor är inte heller lätt, hellre då i någon annans för stora skor.
   Fast det är klart, de kommer att klappa.

   1. Vi kan ju börja med att 7-klövern talar om varför dom är arga på och mobbar Jimmy Åkesson personligen.
    Dom är inte arga på hans och SD:s politik för den har 7-klövern kopierat rakt av, så det måste vara något som Jimmy har gjort.
    Jag tror jag vet var skon klämmer. HAN ÄR FÖR DUKTIG för att någon som sympatiserar med 7-klövern skall begripa varför han vill att Sverige skall finnas kvar på världskartan. En man som har vettiga saker att komma med skall man inte ta på allvar, då är det bättre att lyssna på de som ljuger så fort dom öppnar munnen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: