Pizzerian lurar dig, nio av tio pizzor innehåller inte skinka

ISLAM. Pizzerian lurar dig. I en test nyligen i Manchester, Storbritannien, visade det sig att 9 av 10 fyllningar med ”skinka” inte var skinka utan kalkon.

Nio av tio skinka och ananaspizzor som köptes från oberoende pizzerior i Manchester innehöll ingen skinka. Istället använde försäljningsställena tunt skivad processad kalkon i stället.

Ett stort antal fristående takeaways och pizzabutiker drivs av muslimska affärsmän som väljer att inte använda kött från grisar av religiösa skäl, men de misslyckas med att förklara för kunderna att de använder kalkon istället.

Nonchalanta och uppriktiga svar från pizzeriorna: ”Men det fattar ni väl att vi inte kan hantera skinka här, vi är ju muslimer… det vet ju alla att skinka är haram”.

Det är inget fel på kalkon, men pizzabagarna ska kalla en spade för en spade och inte kalla kalkon för skinka.

De struntar blankt och öppet i livsmedelslagen. Hoppas någon kan testa i Sverige och då kolla om oxfilén är oxfilé också, och om det svenska köttet är svenskt…

Mer på Daily Mail…

-Pettersson är inte förvånad. Vi känner alla Taqiyya – den muslimska lögnen.

I islam finns det till skillnad från de flesta samhällssystem tillfällen då lögnen inte bara tolereras utan till och med uppmuntras. Vid tre tillfällen är det tillåtet att ljuga enligt islam. Det är för att vilseleda i krig, när nöden rättfärdigar det och när en muslim har möjlighet att välja mellan två onda ting,

Profeten sade, genom Allah och med Allahs vilja, så om jag svär en ed och senare hittar något annat som är bättre än det förra, då gör jag det som är bättre och avsvär mig eden.

Så när ni hör en muslim, tänk då på ”al-Taquyya” det betyder i princip att en muslim kan ljuga en ickemuslim rätt upp i halsen om det gynnar islam och muslimer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Pizzerian lurar dig, nio av tio pizzor innehåller inte skinka

  1. I gengäld så innehåller inte de flesta kebaber halal-kött. Inte i Stockholm i alla fall. Frågan är om de innehåller kött överhuvudtaget, den där ihopklistrade massan kan vara vadsomhelst. Ofta är det fläskkött.

  2. Jag kan meddela att i Sverige får vi någon form av korv eller hopkok av köttrester i stället för skinka. Det är nog ett sämre alternativ.

  3. Det är bara ett fåtal som använder riktig skinka här i Sverige.
    De flesta köper ”pizzaskinka” på rulle som är lite vadsomhelst som är sammmanpressat. Kostar ca 20-25 kr kg.
    Kanske pizzorna som drivs av muslimer använder något annat än gris i så fall kyckling skulle jag gissa.

  4. Vaddå Grazie e arrivederci ? Knappast att pizzeriaägarna själva vet vad det betyder. Jag skulle vara förbannad som italienare, när turkar araber med flera leker italienare. Skall inte texten stå på arabiska eller turkiska?

  5. Det som äcklar mig mest med pizzabutiker att först tar de betalt och sedan utan att tvätta händerna i pizzadegen.Jag kan inte längre äta pizza. Har sagt till om handtvätt, när jag ser att pizzamonglaren röker utanför och rusar in när jag ville beställa en pizza. De blir direkt förolämpade när man säger till ! Äckligt.

    • Pizzan gräddas i 300 grader i 10 minuter. Du kan vara helt lugn; alla bakterier dör. Men visst är det oaptitligt…

  6. Det är olagligt i Sverige att kalla något skinka som inte är skinka. Mycket intresant.

    Detta ska jag personligen kontrollera om samma händer i Sverige. I så fall blir det att anmäla dessa pizzerior för falsk marknadsföring.

    • Jag stödjer dig, Thorleif, i detta. Förutom marknadsföring
      är det ett brott även mot Lag (2018:644).

  7. Min misstanke är att majoriteten av dessa pizzerior fuskar med samtligt innehåll på pizzorna oavsett ingrediens! Att maten är gammal och tillagas in i det sista för att undvika att mat slängs osv osv. Har börjat undvika pizzerior med utländska ägare, då jag misstänker att jag finasierar olagligheter och regler som inte efterlevs.
    Undviker man dessa ”matställen” så håller man nog sig friskare längre.

  8. Jag ska tipsa min kommuns miljökontor i morgon och begära en undersökning med detta underlag. Och tidningen.

  9. Ska man bli förvånad över detta i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

Kommentera