Rörelsens värdegrund…

SOCIALDEMOKRATI. Ni vet hur det är, socialdemokraterna vill inte samtala eller förhandla med Sverigedemokraterna på grund av SD:s värdegrund.

LO-facken är inte bättre, de utesluter aktiva Sverigedemokrater på grund av deras värdegrund. De säger dock aldrig vad denna värdegrund är eller består av. 

Mansour Ahmed, ordförande i SSU är anställd av Transportfacket som utesluter SD medlemmar på grund av deras värdegrund. 

De senaste dagarna har det varit lite liv om SSU i Skåne, de har hyllat Iraks exdiktator Saddam Hussein, de har sagt att Israel ska brinna i helvetet, sagt att homosexuella har smutsigt blod, de har hotat människor och stört möten, tvingat bort personer som inte hållit med dem, med mera.

Ordförande i distriktsordförande i SSU Skåne är Mansour Ahmed, han är även LO-ordförande och ledamot i Helsingborgs kommunfullmäktige och en av de ledande bakom SSU:s uppträdande i Skåne.

Mansour Ahmed* arbetar åt Transportarbetareförbundet i Helsingborg och är ordförande för LO-facken i Helsingborg, ni vet det förbund som utesluter aktiva Sverigedemokrater.

I vissa sammanhang kallar han sig Ahmed Mansour, men det är samma person.

-Pettersson konstaterar att S och LO som inte gillar SD:s värdegrund tydligen inte har några problem med islamisternas, homofobernas, antidemokraternas och antisemiternas värdegrund…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Rörelsens värdegrund…

  1. Men ”What did you expect”?
    Snart finns det inga förklarningar till de goda krafternas rätta attityder.. bara gilla läget.
    Snacka om att måla in sig i ett hörn.

  2. Det är klart att inte sossarna kan gilla SD:s värdegrund, dom står ju för mänsklighetens bevarande och sossarna står för mänsklighetens utrotande

  3. En enfaldig sosse, som beter sig som en riktig ”fasadpolitiker”.

    Eller en så kallad politruk (politisk kommissarie), som är en partifunktionär som har till uppgift att övervaka de egna väpnad styrkorna och ansvara för deras politiska skolning, organisation och lojalitet till partiet.

    Skrämmande utveckling, den som pågår inom socialdemokratin. Fast ingen nyhet.

  4. Nu så har vi fått reda på vad de menar med värdegrund. Klart att inte SD kan vara med med den.

  5. Jasså, det är detta som är socialdemokraternas värdegrund. Klart de inte kan med SD:s betydligt beskedligare dito, när nu sossarna är då framåt i sitt människohat. Det är ju bara att se bakåt på deras värdegrund, så ser man paralleller:

    * TVÅNGSSTERILISERINGAR, av icke önskvärda individer.

    * ELCHOCKER OCH ISOLERING inom psykvården.

    * MILJONPROGRAMMET! Skövling av gammal fin stadsbebyggelse, för förfulning av stadsmiljö, till tristess för alla som bebodde dessa områden.

    * SYSTEMATISK AVMÄNSKLIFIERING inom äldreboskapsvården, som sossarna byggde upp.

    * Skövling av stadsnära natur -och kulturmiljö, så inget skönt finns kvar att uppleva och vila i där.

    JA, ALLT DETTA OCH MYCKET MER DÄRTILL ÄR SOCIALDEMOKRATERNAS KRASSA, VIDRIGA MÖRDANDE VÄRDEGRUND!

    Så vem förvånas över ssu skåne idag. Det är ju bara ett led i fortsatt utveckling, av sossarnas värdegrund. Vidareutveckling helt enkelt. MEN, VEM GLÄDS?????

  6. Nu blir det snart för mycket!
    Vi ska kasta ut varenda muslimapa från Sverige.
    Sossar kan flytta de med till sitt älskade mångkulturella islamska paradis.
    Skiten ska väck från vårt land.
    Det är nog nu!!

  7. Man kräks av detta djävla hyckleri !!! Framför allt av att så många har har blivit hjärntvättade i detta land !!!!

  8. Sätt flera Ahmed i olika poster så skall vi se vad som händer. Finns inga svenskar som är intresserade eller duger inte vi vitingar längre ?

  9. Värsta sortens vuxenmobbning. LO:s och fackens värdegrund visade sig för några år sedan med striptease och bjudningar till fackpampar för medlemmarnas pengar.

    • Numera är det maktdansöserna som kråmar sig baaarnen från främmande länder. Tillfredsställelsen är ömsesidigt. ”Ge mig din röst så får du tröst.”

Kommentera