Äldre man rånad och misshandlad i sitt hem mitt på dagen

BROTTSLIGHET. En man i 75-årsåldern rånades och misshandlades i sitt hem i Ytterby, Kungälv på lördagen. Han blev slagen i ansiktet och fördes till sjukhus.

Två kom i 35-40 års åldern kom enligt mannen in i lägenheten och slog honom i ansiktet. De stal sedan de kontanter som mannen hade på sig.

Mannen kördes i ambulans till sjukhus för kontroll. Enligt polisen hade han inga synliga skador men sade sig ha ont i kinden.  Inledningsvis fanns ingen misstänkt.

Polisen

-Pettersson säger att det är inget att tjafsa om, äldre har alltid blivit rånade i sina hem. Det är bara anmälningsbenägenheten som ökat…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Äldre man rånad och misshandlad i sitt hem mitt på dagen

  1. Ja och just läste jag,att en taxichaufför blivit skjuten i Malmö. I Slasblaskan X-pressen står,att polisen söker efter mannen som sköt,och de befarar att denne har skjutvapen !!! ;( 🙁

Kommentera