107.000 uppehållstillstånd beviljade hittills i år

INVANDRING. Stefan Löfven (S) säger att Sverige måste ha en stram invandringspolitik och att vi inte kan ha en migrationspolitik som skiljer sig från andra EU-länder. Löfven säger också att Sveriges gränser i princip är stängda och att invandringen ligger på EU:s miniminivå. 

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

Ulf Kristersson (M) säger att ”Vi måste ha en stram migrationspolitik, annars går Sverige sönder.” Vi måste ha en migrationspolitik som andra EU-länder.

-Pettersson menar att de båda herrarna, som gör anspråk på att få vara Sveriges statsminister de kommande fyra åren, ljuger och media struntar i att syna dem.

Från 1 januari till 31 oktober 2018 har Sverige beviljat 106.955 uppehållstillstånd. Det är inklusive asylsökande, anhöriga, asylsökandes barn födda i Sverige, arbetsmarknad, studerande.

Tycker Löfven och Kristersson att 107.000 är en stram invandring så är de korkade eller också ljuger de…

Migrationsverket, beviljade uppehållstillstånd till 31/10 2018. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “107.000 uppehållstillstånd beviljade hittills i år

  1. Innan -93, var invandringen max 10.000 per år. Efter kom Bengt-Westerberg-effekten, och höjde den till 30.000 per år. Och så varade det ända tills Reinfeldt öppnade hjärtana att trasas sönder all skit, till 100.000, och mycket mer därtill varje år. Sen ökade det ytterligare med D.Ö.-komplotten till 160.000. Detta demokratisvek, som totalt krossade vårt svenska samhälle definitivt. Sen glappade dörrarna, som de gör än idag, som en saloon. Och in kommer också skjutglada cowboys att förlusta sig och ta för sig av våra svenska kvinnor, flickor och barn i parti och minut. VILDA VÄSTERN ÄR HÄR, OCH ALLT BLIR SOM DET BLIR HELT TYGELÖS UTAN GRÄNS!!! OCH SALOONEN SVERIGES DÖRRAR, STÅR OCH SLÄNGER HUR SOM HELST, FÖR ALLA SOM VILL KOMMA IN!!!

  2. Jag vill inte tro att vare sig Löfvèn eller den tidigare statsministern Reinfeldt
    är/var intelligensbefriade.

    Tror att de båda är medvetna om att landet inte är anpassat efter denna invandring, vare sig arbetsmarknadsmässigt eller när det gäller tillgång på bostäder.
    Eftersom nyanlända går före i bostadsköerna tvingar man ut svenskar på köpemarknaden, med allt för dyra låneskulder som följd. Och vid en ev finanskris kommer det ju att bli dessa svenskar som drabbas hårdast.

    Det är jag övertygad om att både den nuvarande och den föregåendes regerings ansvariga politiker är medvetna om.

    Så då kan man ju undra varför det har blivit så här? är det för att man vill regera enligt ”söndra och härska” modellen eller finns en annan agenda.

  3. Bara 107.000 uppehållstillstånd, inte fler ?
    Det var dåligt jobbat men när mångkulturella Annie Lööf tillsammans med den kramgoa socialliberalen herr Björklund framöver sätter sig i Lövens och övriga vänsterns regeringsbåt så blir den siffran garanterat betydligt högre vilket ju är ett måste om Annies våta dröm om ett Sverige med minst 40 miljoner heligt mångkulturella invånare ska bli verklighet.

  4. De pratar väldigt mycket dessa två, Löfvén och Kristersson om att Sverige nu har stängt gränsen. Verkligheten säger något annat med över 100.000 nya uppehållstillstånd hittills i år. Luras de medvetet? Har de nollkoll? Eller bryr sig inte myndigheterna om partiernas svängning? Vad är i så fall värst?

  5. Humle och Dumle, de två skafferitrollen. Nån borde stänga dörren och kasta nyckeln.
    Nästan hela Europa styrs av politiker utan styråror och fel riktning.
    Det handlar mer om hur många som kan tas in utan att majoriteten förstår vad som händer.

  6. När ska vi få en riktig Statsminister !
    Tycker du ska sänka din lön.Du är inte värd det du har…du har 69000 i mån.Pensionärer har 8000 till 11000 och jobbat hela livet.50 år kanske..Och du..fy fan skäms.

      • Dagens bästa förslag!

        Slott och herresäten byggs om i rasande takt till flyktingboenden.

        Samma borde gå med Kolmården!

        Bara tänk på att hålla dom olika arterna frånskilda, annars börjar dom nog slåss, och tar livet av varandra.

        Men inträde går nog att ta fortfarande, många som vill se dessa från betryggande avstånd.

  7. TURKIS POLIS PATRULLERAR GATORNA I BERLIN OCH TYSKA MYNDIGHETER ÄR MAKTLÖSA ATT KUNNA STOPPA DEM!

    LÄS GATESTONE INSTITUTE
    https://mail.google.com/mail/u/0/h/2dbimmho6npl/?&th=166d92bd6cfb0ca9&v=c

    Beware Turkey’s Dangerous New Refugee Role
    by Uzay Bulut • November 3, 2018 at 5:00 am

    ”Turkish ’police’ are now openly patrolling ’Turkish areas’ in Berlin… Cars bearing the logo of an elite Turkish police unit have been spotted on the streets of Berlin – but the German authorities say they are powerless to stop them.” — The Sun.

    Översättning från The Sun: ”Turkisk polis patrullerar nu öppet ”turkiska områden” i Berlin. Bilar som har logotyper av eliten av turkisk polis enheter har syns till på Berlins gator – men tyska myndigheter säger sig vara maktlösa att stoppa detta”.

    Läs vidare i artikeln GATESTONE INSTITUTE se ovan länk.
    Artikeln är på engelska.

  8. Alla vet att det är 157 000 för många, och det är ett brott mot det Svenska folket, i synnerhet mot våra efterkommande!
    Men varför 157000 för många, jo, egentligen måste asylinvandringen vara noll och 50000/år måste återvända.

Kommentera