Mohammad häktas för våldtäkt av 10-årig flicka

BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan, född 1988, och medborgare i Libyen greps i tisdags. Våldtäkten inträffade den 25 oktober i anslutning till ett bostadskvarter i området Håkanstorp i Malmö. Polisen har varit ytterst förtegen om den misstänkta gärningen, men har hela tiden beskrivit det som ett grovt brott.

Inledningsvis efterlyste polisen hjälp från allmänheten. Men det ska ha varit mannen själv som kom in till polisen och anmälde sig, enligt åklagaren.

Enligt mannens försvarare ska den misstänkte araben redan ha erkänt det aktuella brottet. Åtal ska vara väckt senast den 16 november.

Mohammed Hassan är tidigare dömd för både rån och misshandel samt redan misstänkt för ett annat sexbrott. I september så åtalades han för sexuellt ofredande av en kvinna i Umeå.

Malmö Tingsrätt B 9811-18

-Pettersson undrar varför araben går lös i flathetens land?

TIDIGARE 2018-10-26. Grovt brott mot tioårig flicka i Malmö

BROTTSLIGHET. Med anledning av ett grovt våldsbrott önskar polisen kontakt med personer som kan ha uppgifter att lämna. Ett grovt brott inträffade i Malmö igår den 25 oktober 2018 vid 17.30 tiden.  

Aftonbladet 13/3 2000. Då gick det bra och jag tror ingen kan påstå att det blivit bättre av att dölja etniciteten.

Platsen är en innegård som är belägen mellan Scheelegatan – Sallerupsvägen – Sköldgatan

Polisen i Malmö är mycket angelägen om att få kontakt med vittnen som gjort observationer där och då gällande en man som tagit kontakt med en flicka i 10-årsåldern .

Ring 11414

Det kommer finnas polis på plats under fredagen och då går också bra att kontakta dessa.

-Pettersson undrar var signalementet är? Thomas Söderberg, vakthavande befäl hos polisen, understryker att polisen så snabbt som möjligt vill få kontakt med vittnen som sett något.
– Det handlar om ett grovt våldsbrott. Vi vill snabbt få tag i den här mannen både för att han har begått det här brotten och för att förhindra att han återupprepar det, säger Söderberg.

Barnet är i säkerhet med sina föräldrar och har inte fått allvarliga fysiska skador.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Mohammad häktas för våldtäkt av 10-årig flicka

  1. En eritrean som jobbade på ett café i Norrköping våldförde sig på en kvinnlig servetris.
    Får vara inlåst i bara 2! års fängelse (3 år med rabatten).
    Någon utv. var det inte att tänka på.
    Han skulle riskera att bli fängslad i Eritrea för att ha undanhållit sig från militärtjänst.

    ”Tryckte upp båda händerna i servitrisens underliv: ”Jag ska töja ut dig” – slipper utvisning för han ”riskerar fängelse” i Afrika”

    Den 27-årige afrikanen höll fast en kvinnlig anställd i ett skafferi på ett kafé i Norrköping. Där tryckte han upp båda sina händer i hennes underliv och lyfte henne från marken. Nu döms han för våldtäkt – men slipper utvisning eftersom han påstår sig riskera fängelse i sitt hemland Eritrea för att ha smitit undan värnplikten.
    – Han sa att han måste töja ut mitt underliv, berättar offret.
    http://www.friatider.se/tryckte-upp-b-da-h-nderna-i-servitrisens-underliv-jag-ska-t-ja-ut-dig-slipper-utvisning-f-r-han

  2. Puh, då kan Feminister och AL på aftonslasken andas ut då det är en 30 årig Svensk som gripits och har alltså ingenting med invandringen att göra, stort grattis PK Ni kan fortsätta sova gott.

  3. Alltså ingen överraskning när det gäller etnicitet, frågan är varför fanskapet fortfarande är i Sverige. Ut, ut, ut, ut!!!!

Kommentera