Tips på brunsmetning till Anders Lindberg

GOTT OCH BLANDAT. Det ser ut på Twitter som den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali äger en bil. Jag har sett bilder på en annan man som också hade en bil av samma fabrikat. Har du noterat det Anders Lindberg på Aftonbladet?  

Herr Adolf Hitler beställde bilar av samma fabrikat till Tredje rikets folk…

…Petterssons oäkta hustru har en av samma fabrikat med högre markfrigång ute i skogen.

Herr Lindberg, det här kan du göra något stort av, ett riktigt scoop, hela landet vimlar av Hitlerkälkar och dito förare…

Den oäkta hustrun och Pettersson kör diesel och inte nog med det, vi har även dieselvärmare som startas med fjärrkontroll i väntan på den globala uppvärmningen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Tips på brunsmetning till Anders Lindberg

  1. Ja-ja, Hanif Bali. Du är nog en bra pöjk på många sätt. Men varför egga upp sig på något så basic som några fälgar ? De sitter där för att de måste, helt enkelt. Väx upp ! Epa-traktor-stadiet borde väl vara passerat.

  2. Tyskt i all ära men själv så kör jag japanskt,fotograferar japanskt och ser på tv:n som är japansk.
    och A Lindberg ser garanterat nazism framför sig när det gäller Japan.

  3. Åker själv tyskt för att kunna lita på bilen om jag åker till Warzawa.

    Såg för övrigt att det kommit jättefästingar till Sverige.
    Mig veterligt så är det inget nytt fenomen, vi har haft dessa blodsugande jätteinsekter länge. Hyalomma socialdemokratus, de har funnits och finns i hela landet, överlever gärna i varma offentliga miljöer och berörs inte av stränga vintrar.

    • Och jag som trodde att kackerlackor var outstanding etta.

      Kackerlacka heter ju blatta på latin och massa kackerlackor måste väl då heta…..massa blattar! 🙂

      De finns i hela landet och det sprider sig väldigt fort! 🙂

  4. Anders Lindberg, både jag och min hustru kör OCKSÅ samma märke som Hanif Bali och Pettersson! Jag rattar en svart Golf och min hustru rattar en röd Passat.

    By the way, tycker Petterssons blåa Tiguan är betydligt snyggare än Hanif Balis (och även min) svarta Golf.

Kommentera