Sveriges fulaste städer har socialdemokraterna gemensamt

INRIKES. Borlänge, Katrineholm och Bollnäs. Karlskoga, Flen och Västerås. Sveriges fula och otrivsamma städer har en gemensam nämnare. Socialdemokraterna.

Borlänges 1:a maj…

Där socialdemokraterna hade stor eller oinskränkt makt, där rev man för att skapa ljus och luft åt det arbetande folket. Tanken var fin men blev hemsk.

För en tid sedan röstades Borlänge fram som Sveriges fulaste stad.

-Pettersson skulle annars säga att fulhet och skönhet sitter i betraktarens öga men eftersom Aftonbladet säger att fulhet hör ihop med socialdemokratin så får jag väl tro på det…

Katrineholmare som vill ha allt åt alla

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Sveriges fulaste städer har socialdemokraterna gemensamt

  1. Det mesta som byggts i sverige de senaste åttio åren är fult. Och allra fulast är kommunal infrastruktur, såsom elrlådor och dylikt. De är chockerande fula.

  2. Besökte Oxelösund, det var också fult.
    Ett stort torg, tomt förutom på en del utslagna i ett hörn.

  3. Vill man gå runt de verkliga problemen, så är det väl bekvämt att ge sig på förorten, utanförskaps-OMRÅDEN, problem-OMRÅDEN och även hela städer. Men de verkliga problemen ligger ju på de som befolkar dessa. Och vad de gör med sin omgivning och hur de utvecklar den. Och det var ju just DÄR det började köra ihop sig…

  4. Om jag ska nämna en stad som framstår som lite trevlig och mindre ful så är det Mariestad.Gammal trästad vid Vänern.
    Visst finns det den sedvanliga hopen med nyanlända men det tar inte över stan. Än så länge.Som närliggande Tidaholm,Skara och Falköping,förlorade städer.

  5. Det är bara att se hur Stalin gjorde! TY SÅDAN ÄR SOCIALISMEN!!! i ALLT!!! Förfulning är slagordet. Det ligger ju pöbelns natur!

  6. Rent generellt så är väl dom allra flesta städer fula företeelser!

    Men en ful stad kan jag dock stå ut med, men absolut inte obehöriga, otrevliga, våldsamma anskrämliga, fula och elaka invånare (inkräktare)
    Det kommer jag aldrig någonsin att tolerera eller acceptera!

  7. Fulaste människoapor städer, Södertälje Borlänge spypåsar på Rosa bussar rundresor med pensionärer innan val behövs.

  8. Att det handlar om S styrda städer är inget konstigt. Man ville tvätta bort bilden av arbetarstad. Som född och uppvuxen i Borlänge så såg jag förändringarna under 60- och 70-talet. Tänket att spara byggnader för kommande generationer borlängebor fanns aldrig. Stämpeln ”arbetarkommun” skulle tvättas bort. Det skulle vara en kommun i tillväxt. Man rev träkåkar och lät Domus slå upp sitt fyrkantiga varuhus, Domus såg lika dana ut i de flesta städerna i slutet av 60-talet. När jag tänker till så inser jag att det finns vissa likheter med talibanerna i Afghanistan och IS i Syrien/Irak, alla gamla statyer och religiösa byggnader som inte var islam sköts sönder med hjälp av kanoner. Ungefär vad som händer med Sverige idag

  9. När patrasket som saknar estetisk förmåga på 50-talet på allvar tog över så blev det bara funktion.

  10. PK, Jonas kommunister o sossar njuter så det knakar när dom ser på bilder av Sovchoser o Kolchoser och gör allt för att Sverige skall bli lika fint inget konstigt alls

  11. I mitt födelseland Tyskland rev britterna och amerikanerna städernas centra på 40-talet och tyskarna byggde upp dem igen på 50-talet. I Sverige rev svenskarna själva på 60-talet och byggde nytt. Därför är många tyska och svenska innerstäder slående lika.

Kommentera