Sossarna inleder valrörelsen

Socialdemokraterna har inlett nästa valrörelse. Partiet har skickat ut ett brev till samtliga medlemmar, i vilket man bl.a. vädjar om pengar.

Rebecca Weidmo-Uvell, vars grävande slår de flesta journalisters, fastslår också att man redan nu utsett Sverigedemokraterna till sin huvudfiende. Att man i utskicket nämner valet 2022 torde innebära att man inte ser ett nyval framför sig.

”På rätt sida historien” lyder rubriken till utskicket. Innebär det att brevet författades av Lena Rådström Baastad innan SSU trampade i klaveret och partiets kopplingar till islamism fick ett nytt ansikte?

Rebecca Weidmo-Uvells blogg

6 thoughts on “Sossarna inleder valrörelsen

  1. Ja SD s avslöjande om Sossarnas smutsiga historia tog nog hårdare än vad dom försöker att ge sken av, det var liksom inte meningen att folket skulle få reda på hur hycklare beter och betett sig i många år?

  2. När får vi veta vad som stod i alla SMS som skickades valdagen till alla nysvenskar. Det var naturligtvis skrivet på arabiska för att svenskarna inte kunde läsa lögnerna.

  3. Polisen får inleda en brottsundersökning om häleri mot Socialdemokraterna. Som alla vet är Sossarna starka i områden med hög kriminalitet och hur ska sossarna veta att det inte är knarkpengar eller betalning för stöldgods som sätts in på deras konto?
    Är du hjärndöd, rösta på socialdemokraterna.

  4. Det är ett hån när sossepartiet ff sjunger Internationalen och påstår att de finns där för arbetarklassen. De har för länge sedan sålt bort sin själ till mörka makter. Nu är de bara maktsugna arslen. (Pardon my French.) Jag ångrar djupt att jag gick med i SKAF så fort jag hade kommit till Sverige, var även med i SKTF i många herrans år. Hade inte någon bra bild på hur de förbrukade medlemmarnas pengar och stötte (S). Så låg lön som man hade så skulle det varit betydligt bättre att spara alla de tusenlapparna på ett bankkonto.

  5. Ja men det här är bara den natuliga gången i strategin att importera valboskap mot löften om outsinliga bidragskällor. Där för sveriges unga muslimer och ssu går hand i hand, så även moderpartiet. Inse en sak Svensson: du är dömd att förintas av det ”goda hatet”.
    Det är därför jag emigrerade och befinner mig i ett behagligt klimat med inte en muslim så långt ögat kan nå.Och här förblir jag.

Kommentera