8 thoughts on “Visst fan va han pedofil

  1. Man får inte kalla en spade för en spade,
    så självklart får man inte kalla en pedofil för pedofil

    • Du får bara kalla en helvit människa för pedofil, men INTE när han kommer ifrån länder med mörkare hy och främst när de utövar den fredliga och humana islamismen, då får de INTE kallas för pedofiler, även när de gör sjuka saker med små barn, bl.a barn-äktenskap, som Sverige har sagt OK till, då de delar ut barnbidrag till mannen som är man till barnet.
      Även de dom bedriver sex med getter är tydligen OK om de kommer ifrån ”rätt” del av världen….nej då, det är helt normalt.

      Hur sjukt får det bli i samhället !?

      🌺 till alla utsatta barn för detta sjuka som de utsätts för.

  2. Pedofil å pedofil.. kvinnan är ju mer eller mindre likvärd en hund inom islam, så i hundår är ju en 6-årig flicka egentligen en 42 år gammal mogen kvinna.

  3. Ja vi ger upp vår allt för att islam ska ha företräde i vårt f.d. kristna land.
    Så har LAGEN beslutat i SVERIGE. VI har ingen rätt att uttrycka oss längre. Allt för att skydda islam.
    Helt rätt – har man sex med en 9-årig litet barn – kallas man i alla fall tidigare i SVERIGE för PEDOFIL. Men nu – tja jag vet inte längre, vi har tappat allt och det fortsätter i vår regering där ett ENDA parti VÅGAR TA STÄLLNING MOT ISLAM i SVERIGE MEN INGET annat PARTI TÖRS/VÅGAR REGERA TILLSAMMANS MED PARTIET. RÄDSLAN FÖR VAD SOM SKA HÄNDA OM DE GÖR DET ÄR FÖR STOR! Så MAN FÖRSTÖR ETT HELT LAND PGA FEGHET! Jag beklagar att ni kom till jorden, ville frälsa Sverige och blev politiker men HAMNADE I DE FEGAS BUNKER.

  4. Bra sagt kanske några av PK folket fattar vad dom håller på med som låter dessa Islamister som komma hit och göra vad dom vill.

Kommentera