Någon som förstår vad Stefan Löfven menar?

INRIKES. Stefan Löfven (S) har gett upp försöken att bilda regering, han vill bryta upp blockpolitiken men understryker att han ska vara statsminister för att han är ledare för det största partiet i det största blocket!!!

-Pettersson tror inte på Löfven, han vill visst ha blockpolitik, men ett block där han är chef.

”Nu måste alla anständiga partier ta sitt ansvar för att föra Sverige framåt. I denna process kommer ingen kunna få igenom all politik för sitt parti. Men genom att samarbeta kan vi göra så mycket mer för vårt land”, säger Löfven.

Pansarsoldat Löfven vaktar rikets säkerhet. Anders Wiklund/TT NYHETSBYRÅN

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Någon som förstår vad Stefan Löfven menar?

  1. Han är ledare för det största, som han vill bryta upp, så att det inte längre är störst. Varför ska han då bli statsminister p g a nåt som han inte vill ha, som skäl. Han ska alltså sitta och styra mot sin egen legitimitet. Varför då ÖVERHUVUDTAGET tillåta en illegetim person ta över rodret på vårt lands skuta. Då vore det ju bra mycket bättre med någon som inte ifrågasatte sitt eget existensberättigande, utan istället framhärdade dess fullkomligan i konsekvent rättmätig politik.

    Sen att hans syn på anständighet endräktigt skulle forma vårt land. Men detta leder inte framåt, utan till ett stillestånd. Eller, vem har glömt Sovjetunionens 5-årsplaner. Men det är väl detta Löven har i åsyfte, där ingenting av hans diktat får ifrågasättas.

    För med samarbete menar Löven, endast de som fogar sig efter hans ”anständiga” vilja.

  2. Trodde nån verkligen Steffe hade några planer på att lyckas med att bilda regering? Steffes plan har hela tiden varit NYVAL. Nu skall det svartmålas SD utav bara helvete och sedan i nyvalet hoppas Steffe att det blir jättevinst och han får fortsätta som vänster-imam.

  3. Snälla Stefan vill du göra någonting för ditt land så åk, åk långt bort och kom aldrig tillbaka.

  4. Skämtet stefan röfven förstår inte ens själv vad han säger?!?!
    han är fullständigt inkompetent! Börjar smått undra, med tanke på hans historia, om han själv blivit utsatt, av sitt eget partis (såssarna), för någon art av rasbiologi (lobotomering, steriliserad osv) som utfördes?

  5. Begär inte det omöjliga.

    Att analysera vad en sosse statsminister säger och menar, är bland det svåraste som finns.

Kommentera