Iraniers hot mot iranier stängde Danmark

BROTTSLIGHET. Det var ett misstänkt attentat mot exiliranier som skulle utföras på uppdrag av den iranska säkerhetstjänstens som fick dansk polis att stänga av alla vägar in och ut ur Själland. Det uppger danska säkerhetspolisen till DR.dk. 

 

Världens första och enda feministiska regering på besök i Iran…

Under några hektiska timmar den 28 september spärrade den danska polisen av bland annat Öresundsbron  och Stora bältbron, som förbinder öarna Själland med Fyn, samt färjetrafiken mellan Helsingör och Helsingborg och till och från Tyskland stängdes av.

Nu berättar den danska säkerhetspolisen, PET, på en presskonferens att det var misstankar om att ett attentat planerades mot exiliranier i landet som låg bakom att ön stängdes av.

Den danska säkerhetspolisen säger också att en norsk medborgare med iransk bakgrund sitter frihetsberövad. Mannen är misstänkt för att ha hjälpt den iranska säkerhetstjänsten.

– Det handlar om en iransk underrättelseverksamhet, som enligt vår mening planerade ett attentat i Danmark, säger PET:s chef Finn Borch Andersen.

Bloggen skrev om det misstänkta attentatet den 2 oktober…

-Pettersson är inte förvånad, det är islamister inblandade, som i 80-90 % av världens konflikter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Iraniers hot mot iranier stängde Danmark

  1. Varför har en Norsk medborgare Iransk bakgrund, verkar för Iranska staten och förväntas vara fientlig i Danmark? Eller rättare sagt, varför har en Iranier Norskt medborgarskap och utövar fientliga handlingar för Iranska staten i Danmark? Gör man samma fel i Norge, som i Sverige eller har man kommit överens om den politiken? Undrar hur många liknande det finns i hela Skandinavien? Förresten kan det varit Saudiarabiska Islammissionärer, som var måltavlorna också? Har någon något verkligt hum om vad, som pågår?

  2. Luktar lite fake-news över det hela. Misstänker att USA:s vasallstat Danmark fått i uppdrag att mjuka upp EU:s inställning till sanktionerna mot Iran.
    Det hela verkar lite amatörmässigt skött med tanke på den Volvo som eftersöktes men som inte hade ett dugg med saken att göra.
    Hade det varit verklighet så hade de inte gått ut i media om en pågående utredning på detta sätt.
    Jag vill påpeka att jag inte för att jag på något sätt instämmer med huckledamerna på ovanstående bild men medias trovärdighet är numera i klass med Münchhausens.

    • Mycket möjligt att din teori stämmer Wally W.
      Detta är en ny fara vi tvingas leva med i Europa efter invandrade lyckosökare,från alla jordens delar.
      Såg i kvällsnyheterna att Vietnam jagar sina ”flyktade” i Berlin.En av dessa uppträdde i TV och förklarade,att han inte vågade gå till sin ambassad för att förnya sitt pass. Förra året kidnappade man en av hans landsmän mitt i en park,på ljusa dagen.Denne fördes till Hanoi och sitter nu tydligen bak galler i hemlandet.

  3. Ta seden dit du kommer, gäller visst för dessa damer, men omvänt
    skiter dom som dräller in här i våra seder o bruk? Och våra ryggradslösa politiker i regeringen håller med dem?

  4. Man ska aldrig släppa en djävul över bron. Kan inte folk sin Fänriks Ståls sägner?

  5. Idioterna som styr Europa nu lever efter den socialistiska idén att alla individer är identiska och att de muslimer/afrikaner som väller in är exakt likadana som Européer men bara hade oturen att bo i ett dåligt land.
    (Nu påstår idioterna t.o.m. att män & kvinnor är identiska!)

Kommentera