Karl Hedin varnar för illegal vargjakt

BROTTSLIGHET. Skogs- och sågverksägaren Karl Hedin som har begärts häktad misstänkt för grovt jaktbrott har under en längre tid varit aktiv i vargfrågan. I ett reportage för Jakt & Jägare varnade Hedin för att människor kommer att ta lagen i egna händer om inte samhället får till vargjakten och vargförvaltningen.

Hedin är också medförfattare till en debattbok om vargar som gavs ut 2015. Åklagare har begärt att Hedin och fyra andra personer häktas misstänkta för tjuvjakt. Det handlar om jakt av utrotningshotade arter som varg, lo och kungsörn.

En av de misstänkta, som enligt uppgifter till DI är anställd av Hedin, är också misstänkt för förgöring. Det är ett brott som innebär att någon framkallat allmän fara för djur eller växter genom att exempelvis lägga ut gift.

-Pettersson gillar djur och natur, men skulle inte vara så imponerad av att ha varg i närheten om jag hade egna tamdjur, där har jag viss förståelse för vargjakt. Lodjuren känner jag inte till men däremot är det ett jävla sätt att tjuvjaga kungsörn eller att lägga ut gift.

Men jag är lika övertygad om att tjänstemän i Stockholm och på länsstyrelserna inte har en aning om hur det är att leva i skogen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Karl Hedin varnar för illegal vargjakt

  1. Får en dålig känsla av att uthängningsvärdet kommer ur vänsterpartiets värdgrund. I första början angavs en av tjuvskyttarna vara svensk, miljardär och företagsledare. Så hans identitet gör honom då mer värd att hängas ut med namn och bild. Vänsterpartiets namn på sina hatobjekt känns igen. Jag såg i föregående artikel här att våldtäktsmännen i Deje i Värmland har fullt skydd från polisen och att polisen anmäler allmänheten när de samlas för protestera mot väldtäktsmännen. Vad sysslar egentligen polisen med? Kan knappt tro att det är sant. Det är klart vanligt folk vill att vi byter en hopplöst obegriplig regering och äntligen får slut på myndigheternas apartheid mot Svenska brottsoffer.

  2. Förgöring och tjuvjakt av utrotningshotade arter. Bedrövligt.

    Karl Hedins omdöme i denna sakfråga, är inte smickrande för honom.

  3. Jag är också naturälskare sen barnsben. Det finns mycket att säga om detta och man måste samtidigt även ha klart för sig att utarmning och avfolkning av landsbygden också ingår i PLANEN !
    Händer det? Ja, det händer!

  4. Det är jävligt märkligt hur media behandlar människor olika.
    För några veckor sedan ertappades en förvaltningschef på
    Falu kommun med att gett sin son full lön i 4 år utan att han
    Jobbat där.
    Ett jävla bedrägeri med allas våra pengar.
    När en framgångsrik företagare anklagas för jaktbrott hänger media
    ut honom och hans företag både med namn och bilder.
    Personen är inte dömd för nått än.
    Blir han friad från brott hoppas jag tidningen åker på ett
    Rejält skadestånd.
    Nån jävla måtta får det vara på all jävla avundsjuka och
    tillika skyddande av statligt anställda som stjäl skattemedel.
    Vart ska det sluta.
    Sluta läsa Dalarnas två tidningar dom är korrupta till max.

    • Ja det är märkligt. När det gäller invandrare, då är tidningarna snabba och skuggar ansiktena och mörkar även namn och ursprung.
      Men inte svenska män. Märkligt.

Kommentera