Vägglöss följer med Arbetsförmedlingens anställda hem

INVANDRING. Vägglössen fortsätter att plåga arbetsförmedlingen i Kista. Fem anställda har nu också fått med sig vägglöss hem. Kontoret i Kista har tidigare haft problem med vägglöss och trots flera saneringar finns de kvar. 

Nu har vägglössen också följt med flera anställda hem. – Fem anställda har fått med sig vägglöss hem. Sanering har genomförts i deras bostäder. Samtliga medarbetare har erbjudits avsökning av bostäderna med lushund, säger Linnéa Stigsäter, kontorschef på arbetsförmedlingen i Kista.

Läs mer på Mitti.se…

-Pettersson säger att det enda som hjälper är att förbjuda personalen att resa så mycket…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Vägglöss följer med Arbetsförmedlingens anställda hem

  1. Det beror INTE på invandringen…lika lite som att: barn gruppvåldtas, att bilar brinner, att medborgare misshandlas, att pensionsåldern höjs, att skatterna höjs, att sjukvården är ”sjuk”, att poliser misshandlas, att AIDS och andra sjukdomar ökar, m.m m.m ….,

    Detta säger sveriges sk. ledare.
    Som ett flertal röstade för.

    Ding Dong Kokko.

  2. Ökningen av vägglöss beror till 95% av att vi får fler och fler invandrare som tar hit dom. Före denna idiotiska satsning på invandrare var vägglusen nästan helt utrotad i Sverige. Men nu efter detta så breder lusen ut sig katastrofalt och myndigheterna skyller på Svenskens semestrar.
    Detta är skamligt !!!!

  3. Men då har ju arbetsförmedlingen lyckats få ut några på arbetsmarknaden. Grattis till alla lössen.

Kommentera