SD tar över i Sölvesborg och Hörby

INRIKES.  Sverigedemokraterna bildar koalition med Kristdemokraterna, Moderaterna och det lokala partiet SoL i Sölvesborg, skriver SVT Blekinge. Louise Erixon (SD) får ordförandeposten. Därmed kommer partierna nu att lägga en gemensam budget.

Louise Erixon tillsammans med Jimmie Åkesson. Sölvesborg är parets hemstad. Bilden från Åkessons Facebook

– Exakt vad budgeten kommer att innehålla får vi återkomma med eftersom den inte är färdig, säger Erixon på en presskonferens. Partierna kommer även att fördela posterna i nämnderna, men förhandlingarna är än så länge inte klara.

BLT.se

-Pettersson väntar på twitter från Anders Lindberg om att fascisterna tagit över i Sölvesborg, i Hörby, i …

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “SD tar över i Sölvesborg och Hörby

  1. M och Vpk har delat på kommunordförande posten i Gällivare, de senaste fyra åren. Detta till belåtenhet och tillgodo, för både politiker och medborgare i kommunen.

  2. För Annie Lööf är nog inte politiken nåt problem, hon vänder kappan efter vinden. Att byta ut sin politik mot en vänsterdito är inte så svårt, mycket är redan synkroniserat. Resten hade hon inte räknat med att få igenom ändå.

    Syftet är att bli statsminister och bedriva den politik som Soros och Trilatelara kommissien gillar. Stor invandring, lägre löner, försämring av lagar och rasera välfärden. Tror inte någon vill se den förändringen i landet, åtminstone inte med det demografiska läget som är nu.

    Många som befinner sig här är födda eller har sitt ursprung i våldsamma stater där människoliv är underordnat islam och klanen.
    De har inga problem att skaffa vapen genom smuggling, samtidigt som politikerna jagar laglydiga vapenägare.

    Det behövs en ögonöppnare för att många ska börja förstå vilken tickande bomb det här är. De anklagar oss för att vara rädda för allting, men det har alltid varit de naiva och dumma som drabbats hårdast när något hänt.

    Att vilja ha kvar ett samhälle som bygger på gemenskap och kultur uppbyggd under många sekler är positivt för alla. De som nu är invandringsförespråkare, har mestadels vuxit upp i Sverige som tagit hand om dem utan att de förstår hur mycket de har att förlora.

  3. Bra att man i kommunerna ute i landet förmår forma sina majoriteter inkluderande SD-politiker utan större vånda … men att få ihop en regering i Stockholm stöter på patrull p g a en massa sjukliga låsningar …

    Några rubriker …

    Iskalla svar när Stefan Löfven försöker bilda regering

    Jan Björklunds stabschef Elin Boberg avvisar Löfvens försök att sondera en regering där S-ledaren också är statsminister

    Annie Lööf har bytt position

    Löfven anklagas för att hålla för lågt tempo

    Kristersson ute på ”segerturné”

    Läs mer på:

    https://unv.is/expressen.se/nyheter/val-2018/iskalla-svar-nar-lofven-forsoker-bilda-regering

Kommentera