Två mörka och en ljus man rånade brutalt en familj i Upplands Bro

BROTTSLIGHET. Ett antal gärningsmän tog sig under natten mot tisdagen in i en bostad i Upplands Bro i norra Storstockholm genom att bryta upp en bakdörr. Inne i bostaden tilltvingade sig ligan under hot värdesaker. Flera familjemedlemmar misshandlades med tillhyggen och fick föras till sjukhus med ambulans.

Efter inbrottet/rånet försvann ligan i en mörk bil. Ingen av förövarna har ännu gripits. Polisen rubricerar händelsen som grovt rån och har spärrat av bostaden för teknisk undersökning.

Mamman i familjen berättar på Facebook om rånet och två mörka och en ljus man.

Polisen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Två mörka och en ljus man rånade brutalt en familj i Upplands Bro

  1. Grattis våra politiker. Nu har ni fått det samhällen ni har bäddat för.
    Det är en gåta att bara 18% av Sveriges befolkning röstar på det partiet som inte vill ha det som ovanstående. Men dessa tre förövarna har nog också rösträtt och röstar på socialdemokraterna så att de kan upprätthålla sitt levebröd.

  2. Detta är ett brott vi måste vänja oss vid. Med tanke på att kontanthanteringen i princip är obefintlig, måste de yrkeskriminella söka nya vägar till rikedom. De otrevliga är ju att nästa steg kommer att bli kidnappningar

  3. Sjukt att våra försäkringspremier stiger i höjden tack vare utländska gängen som skadar landet på alla sätt och vis.

  4. Ser att Özz är igång igen, om att det är vi Svenskar som är rasister.
    Undras när han skriver det motsatta, när Svenskar blir utsatta, spottade på, rånade, misshandlade, våldtagna just för att vi är Svenskar…
    Tack Özz för ännu en fin artikel, du är så fin..

  5. ”… men jag har sagt vad han skall göra” får mig att höja ett ögonbryn. Var rånet väntat?

    • Kan ju vara så här också. I kommunen som de bor i har de under flera år varit många bostadsinbrott. Och bostadsinbrott brukar ske på dagarna när folk inte är hemma. Dock kan ju barnen komma hem från skolan när tjuvarna är där och då är det ju bra om föräldrarna redan har pratat med dem om vad de ska göra ifall detta nu skulle drabba deras bostad.

      Alltid bra att vara förberedd. Är man mentalt förberedd klarar man en situation mycket bättre.

  6. Den här typen av brott är ett av de vidrigaste som finns, efter bla mord och våldtäkt- Att okända bryter sig in i ens bostad när man är hemma.

    Bostaden ska ju vara den tryggaste platsen man har. Den här familjen har nu tappat sin trygghet. Kvinnan verkar dock vara stark, utifrån hennes Facebook berättelse. Bara hoppas att polisen får tag på gärningsmännen och att dessa får lååånga straff. Även om jag har vissa tvivel på detta.

  7. Tur att dom inte skadade inbrottstjuvarna!
    Då hade alla som bodde på adressen fått skaka galler direkt.

  8. Ja utländska kulturen börjar sprida sig lite varstans i landet. Började med ”de stackars gatubarnen från Ruhrområdet”,och har nu växt till sig, som i bl.a. Sao Paulo… Det spännande landet som Reinfeldt m.fl. talade sig varma för har lyckats !

  9. Verkar lite skumt eftersom de tydligen väntande att nåt liknande kunde hända. Ligger nog mer bakom än vad som sägs.

    Brukar vara en viss sort som ligger inne med större mängder guld.

  10. Får polisen ens fråga om gärningsmannen är vit eller svart? Tror in det. Färg på kläder går dock bra.

    • Måste polisen verkligen fråga om hudfärg, är inte alla kriminella parasiter idag vita infödda Nordeuropeer ?

Kommentera