Vänsterpartiet saknar proportioner…

BROTTSLIGHET. Privata storföretag har stulit 70 miljarder från Europas skattebetalare, avslöjar flera europeiska medier. – Det har ifrågasatts om vi har råd med flyktingar i Europa, men det är det här vi inte har råd med: Kritstrecksrandig girighet och brottslighet, säger Ulla Andersson, ekonomisk-politisk talesperson för Vänsterpartiet på Facebook

Bild: Vänsterpartiet

-Pettersson vill på intet sätt försvara bankernas skattesvindel, men det måste vara lite proportioner. Det är 70 miljarder under minst ett decennium, alltså 7 miljarder om året, enligt SVT.

I EU bor drygt 500 miljoner invånare, det gör att svindlerierna ovan uppgår till runt 14 kronor per invånare och år. Det tycker jag gott Vänsterpartiet kan få importera invandrare för men inte mer…

Annars är principen riktig, skattemedel ska inte försnillas av girigbukar. Minns ni förresten när nuvarande partiledaren för vänsterpartiet,Jonas Sjöstedt, som fullt frisk 40-åring softade runt i 2,5 år för skattebetalarnas pengar. Inte olagligt men…Läs om Kommunisten i New York. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Vänsterpartiet saknar proportioner…

  1. En fråga som kommunister inte kan svara på är, vilket land
    som styrs av kommunister, och där det råder välstånd?

  2. Ja, dessa rödgardister med sina outömmliga resurser av skattepengar till mångkulturella välfärdsbidrag !

  3. Måtte detta totalt genomrubbade högskattekramarparti bli helt utan inflytande över en ny regering.

  4. Det verkas som om de som hävdar att kvinnan aldrig borde ha fått rösträtt, kan ha rätt. Tyvärr! Genomsnittligt är de alldeles för känslostyrda för att förstå hur ett rikes säkerhet, ett försvar, kriminalitet och invandring måste skötas!

Kommentera