14 thoughts on “Jimmie Åkessons hösttal 2018

  1. I Nyköping var det helt jämt mellan blocken. SD gav alliansen villkorslöst stöd. Men C valde S o Mp med passivt stöd av V. Tyvärr blir det nog likadant i riksdagen. Att jag nämnde Maggan o psykvården beror på att denna fråga kunde lyfta SD. Jag röstar direkt på det parti Margareta Gunsdotter företräder. Nu får vi vänta tills 2022 innan ett maktskifte, TYVÄRR!

  2. Jag blir inte ett dugg förvånad om Bilderberggruppen får rätt att det blir Annie Lööv som blir landetas första kvinnliga statsminister. Värre kan det INTE bli.

  3. Visst kan Jimmie rösta fram Kristersson om han vill. Men detta utan krav förstås. Vill Jimmie hellre se SL som statsminister så var så god. Men ???

  4. Tyvärr förstår inte Jimmie vilken tillgång hans svärmor vore i socialutskottet i riksdagen. Han placerade henne i utrikesutskottet helt emot vad hon ville o har kompetens för. Därmed dog debatten om framtidens psykvård och därmed gynnar Jimmie Stefan Löfven som TYVÄRR blir Sveriges nästa statsminister. Med Maggan i laget minst 25%. Kom igen Jimmie o be henne om ursäkt o ge henne det uppdrag hon förtjänar. Hon klädde av Annika Strandhäll i debatter. Varför ville Jimmie dumpa henne? Jag förstår INTE!

  5. Jag undrar nu om Jimmie Åkesson får uppdraget att sondera nu när de som företrätt största och näst största parti, kommer nu 3:e största parti att få SONDERA eller hoppar de bara över SD? Och går tillbaka till ”Go” igen?

    Jag hoppas på NYVAL jag!

  6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Jag /vi på Ulsans blogg har inte SD-åsikter, de åsikterna har vi haft hela livet.Med andra ord är det minst sagt beklämmande när P G Gyllenhammar kallar oss och SD för fascister. Vi som också sett til att Volvos hjul har snurrat liksom hela det svenska samhället. Maktens piruetter när de är på reträtt för att de hela tiden varit odemokratiska och stött socialister är en fröjd att skåda.

    • ”Volvos värde varar”, som det hette i de gamla reklamkampanjerna.

      Detta gällde bilen alltså,
      inte avlagda Presidenter i komposteringsstadiet…

    • Det är klart att han är det eftersom han är ledare för det enda DEMOKRATISKA partiet i Sverige.

Kommentera