SD:s fascistiska värderingar

REGERINGSBILDANDET. Eftersom det enda svar vi får från de sju partierna i Sveriges riksdag som inte vill samtala eller förhandla med Sverigedemokraterna är att SD har fel värderingar har Pettersson försök komma underfund med vilka dessa värderingar är genom att läsa om SD:s politik och funnit de fyra viktigaste punkterna i fascisternas politik. 

Då gick det upp ett ljus, självklart kan man inte samtala med ett parti som tycker nedanstående punkter är viktiga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

21 thoughts on “SD:s fascistiska värderingar

  1. Om inte Pettersson misstycker kopierar jag texten och skickar vidare till 7 partiet med frågan vad som är fascistiskt .Kanske såpass att jag skickar texten till EU också, så att de kloka kan tolka vad som är fel!? Svar önskas av dem som inte förstår .
    Jag är säker på att Annie Lööf får betalt för att mobba SD! Bara en fundering.

  2. Nu är vi har så många pensionräddare i Sverige, kan vi lika gärna vrida tillbaka tiden så de passar in och samtidigt ge all makt till kungen som det var på 1600-talet.

    • Ändå sänks pensioner titt som tätt och pensionsåldern höjs till graven.
      Motbevisar regeringens påstående om pensionsräddare.

  3. Vad är så känsligt i de övriga partiernas invandringspolitik
    som gör att de måste komma med en massa påhittade
    invektiv om sverigedemokraterna?

    Är det så att övriga partiers invandringspolitik inte är
    långsiktigt hållbar och då måste man komma med en
    massa invektiv mot de som påpekar detta?

    • Är det så? Det är ju bevisat att det är så. Kommuner går på knäna ju fler de pumpar in, desto sämre ekonomi! Ekvationen är svår att få i balans.

  4. Jag är sååå trött på allt tjafsande om demokrati hit eller ditt,medan politiker håller på att tjafsa som små ungar bli samhället obemärkt och ostörd infiltrerad av islamister, muslimer.

  5. Varför välkomnar SD så jäkla mycket invandring om invandrarna bara beter sig på rätt sätt? Varför har vi svenskar inget egenvärde för det där förbaskade partiet?

  6. Socialdemokraterna är inte att parti vilket som helst. Det är ett parti med alltför mycket antisemitiska värderingar.

  7. Centurion närmar sig pensions-snöret i minst 100 blås, känns det som. Och sker det inte något radikalt med gamla Svedala, så återstår nog inget annat än at retirera… Är det nå´n därute som kan tipsa mig om ett bra alternativ till det förbrukade Absurdistan när jag bestämt mig för att retirera. Är det Portugal eller Ungern som är ässen, eller är det något annat land som fortfarande har sin stolthet kvar ?

      • Hoppas ändå på att förnuftet ska segra, men garderar med att det gamla fosterlandet till slut får ge vika för de nyttiga idioterna som inte har vett om att förstå sitt eget bästa.

  8. TYDLIGT FÖR MEJ ÄR ATT 7 PARTIER INTE KAN LÄSA !!!
    Annars skulle de med normal kunskap kunna läsa SD´s partiprogram !!
    Vilket visades med klar tydlighet (SVT debatt mellan SD och S)
    detta är länken

    https://www.svt.se/nyheter/val2018/mats-knutson-sd-s-skattepolitik-lik-de-borgerligas

    Förstår inte den dummaste detta då är det ALLVARLIGT !!!
    Jag undrar varför dessa ska STYRA SVERIGES LAND ?????????

    Vill även tillägga denna intervju på af

  9. Det största hotet mot miljön är miljöpartiet.
    Det största hotet mot bönderna är centerpartiet.
    Det största hotet mot kvinnor och flickor är F!.
    Det största hotet mot demokratin är vänstern och såssarna.
    Det största hotet mot förnuftet är hycklarna.
    Det största hotet mot folket är folkpartiet.
    Det största hotet mot mänskligheten är den medvetna lögnen.

    SD klarar inte allt på en gång, men är en hyfsad början…

    • SOCIALDEMOKRATERNA och ytters måste Stefan Lövén förklara sina uttalanden om Nazisism/Fascism och andra uttryck som degraderar ett parti som i demokratiska val finns i riksdagen !!

      Kan han svara på varför han gör dessa rasistiska uttalanden ?????
      Varför och hur han kan säga så ?????

      • Sossarna och de andra i 7-klövern har inte den blekaste aning om någonting vad gäller SD Dom har inte gjort annat än mobbat SD sedan 2006 och det har idag gått så långt att dom inte kan ändra sig utan fortsätter trotts att dom inte vet varför.
        Dom kan ju inte skylla på att SD har ett nazistiskt förflutet för S är tusen gånger värre. S uppfann ju nazismen och var nazister långt före innan Hitler kom till makten. Sossarna öppnade ju RASBIOLOGISKA INSTITUTET av en enda anledning och det var att utrota folk som enligt sossarna inte var renrasiga eller på annat sätt skilde sig från mängden, antingen genom sjukdom eller att dom hade avvikande synpunkter från dessa ” fullkomliga” sossar.
        Sossarnas idiotiska påhopp på SD måste naturligtvis polisanmälas för förtal av totalt oskyldiga människor.

Kommentera