Socialdemokraten Göran Greider har en obehaglig ton i debatten

MEDIA. Göran Greider, chefredaktör för den socialdemokratiska dagstidningen Dala-Demokraten och ledarskribent på vänsterextrema ETC, twittrar om att tonen i debatten är obehaglig. 

-Pettersson undrar när Greider ska fatta att det är de utsatta områdena som är de obehagliga och att den socialdemokratiska politiken är totalt misslyckat.  

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 thoughts on “Socialdemokraten Göran Greider har en obehaglig ton i debatten

  1. Greider har alltid varit en obehaglig fanatisk vänstertyp, som kommit upp sig, för att vänsterpacket ALLTID gullar med de sina. Och allra helst det värsta drägget. Tänk bara på Kakan Hermansson. Finns väl ingen av oss, som gillar henne, eller hur? Och det finns ju många fler, som inte skulle ha varit något, utan vänstermedias propagerande, för dem.

  2. Vad Greider skriver får man inte ta på allvar och man måste förlåta honom för han är ju SOSSE och har inte bättre förstånd.

  3. G.G. tillhör den sortens varelser som anklagar omgivningen för bristande förstånd, eftersom han själv förbiser sina egna tillkortakommanden och inget begriper.

  4. Svensk TV:s pausfågel Göran Greider visar sig ännu en gång som den patetiske demokraten!
    Med den kommentaren från honom är det väl han själv som sätter den obehagliga tonen!

  5. Efter 10 eller är det 20 år som seriefigur i ”Public Service” så vet vi alla vad han tycker om allt. Han har ju brett spektra och han tycker alltid lika. Vi stänger av eller byter kanal.

    När fan ska redaktionerna begripa att time is out?

  6. Apropå att Göran saknar den insikt Ann har…………..

    ”Kejsaren är naken!”

    Ann Heberlein lägger ut texten på ldersidorna. Kan bara instämma i det hon beskriver.

    ”Moralen vann över politiken” sade programledaren i P1 morgon som en kommentar till beskedet att L och C sviker Alliansen eftersom de befarar att Ulf Kristersson (M) kommer att behöva stöd från SD för att kunna bilda regering.

    Det är en ytterst märklig analys – men den ligger helt i linje med den banala förståelse av begreppet ”moral” som är rådande i offentligheten i allmänhet och i politiken i synnerhet. Politiker på samtliga nivåer,

    https://ledarsidorna.se/2018/10/kejsaren-ar-naken/

    • De Svenskar som finns kvar i Sverige har för länge sedan förstått att Sverige har gått åt helvete, men det har inte 7-klöverns utomjordiska väljare gjort

  7. Är det områdena i sig som är obehagliga eller invånarna i dem som gör det till obehagliga områden?
    Greider tror att när man river hus så sker det med människor kvar i husen och får det till att bomba fattiga.

  8. Det är väl endast en sosse som kan komma på att uttrycka sig så vulgärt, förmodligen beroende på att de anser sig vara fullkomliga i allt.

  9. Jag kan försäkra er om att de ända som bombar i Sverige är muslimerna. Och dom har ingen urskiljning. Dom bombar fattiga, rika, socialdemokrater, centerpartister och vem som kommer ivägen.
    Så Göran Greider med de stora hjärnspökena. Kommer det bomber är det inte från höger utan från vänster/muslimer.
    Och på tal om ton. De ända som har haft en obehaglig ton de senaste 10 åren är vänstern/sossarna/sjuklövern när de pratat om och med Sverigedemokraterna. Skäms, som lilla Annie skulle sagt.

  10. Och den tomten ska snacka om obehagligt debatt klimat som önskar alla som vill samarbeta med sd rakt ner i helvetet.
    GG är Sveriges sämst klädda man dessutom.
    Pajas.

  11. Då är det bara att vänta sig att den på SVT halvtidsanställde (som det verkar) Greider dyker upp i rutan igen. Skönt att man inte har någon TV som slipper se besserwissern.

  12. Kopierat från Reklam professorn ”Ny våldtäkt uppklarad på Gotland. Herr Nsabimana döms till 2.5 års fängelse. Kvinnan tar läkemedel i mot diverse könssjukdomar och panikångest”.
    Bäste Göran, är det också högerns fel???Baaarnet kommer ju från Burundi, helt normalt? Skall Ni demonstrera mot Rasism nu, kommer Dror spela sax? antagligen ansluter EXPO o AFA samt Jonas kommunister och sossedignitärer. Var i helvete är Metoo? Fi? Feminister? Antagligen på Burundierns sida, stort grattis PK. Äckligt, vidrigt.

  13. Trodde iaf att karlen hade någon slags grundbegåvning, men visar tydligt att han är så dum och okunnig att han arbetar för sitt eget folks undergång! En av alla nyttiga IDIOTER.

  14. Det är bara ett äpple i munnen och ett julbord som fattas på den. Färdiggrillad är hen sedan länge…

Kommentera