Muslimer knockar polis

Två poliserna hade hade blivit  larmade om att den våldsbejakande muslimska familjen, med Marokanskt ursprung, skulle föra bort en sexton årig flicka, som tvingats in i en bil.

Medan polisen försökte få ut flickan ur bilen utbröt slagsmål, då flera av familjemedlemmarna började puckla på poliserna.  En av poliserna slogs till marken.   Men den marockanska familjen  tycker att de är offer,  eftersom de lider av chock. Den yngste brodern säger: ”Om jag ser en polisbil känner jag att jag har problem med att andas och jag börjar skaka.”

LÄNK

.

13 thoughts on “Muslimer knockar polis

  1. 4 år till och scener som denna är vardagsmat här i Sverige. Tack vare supersmarta 82:an. Må dom drabbas extra hårt dygnet runt.

  2. Muslimer fran aggressiva valdskulturer, Stefan Lovens alsklingar och sangkamrater…..VARFOR INTE BARA STANGA GRANSEN TILL EU???

  3. Va fan använder inte polisen sina tjänstevapen för?. Det går inte att ha en poliskår som åker på stryk dagligen, auktoritet noll clown status.

  4. Tänk alla Svenska flickor och övriga som ”skakar” eftersom de tvingas att dagligen umgås med Invandrare som är starkt överrepresenterade i grov brottslighet!

  5. ”Om jag ser en polisbil känner jag att jag har problem med att andas och jag börjar skaka.” säger personen, DET SKULLE JAG OCKSÅ GÖRA OM JAG HADE DERAS BAKGRUND…..

      • De har individerna har ett nedarvt valdskapital, det sitter i generna….DERAS HJARNOR ar blockerade av hat, de tanker bara pa vald, aldrig att bidra med nagot…..ENKELT ATT BEVISA….om man tog och magnetrontagade deras hjarnor skulle det enkelt konstateras att de ar helt vansinniga och bara har ett spar de fattar – VALD….- DVS FODDA PSYKOPATER!!!!

Kommentera