Våldtäktsman ”riskerar” utvisning…

BROTTSLIGHET. En man i 35-årsåldern misstänks ha våldtagit en kvinna i samband med en Tinderdejt i september. En sparad konversationen i dejtingappen är en del av åklagarens bevisning. Mannen ska ha tagit ”strupgrepp” på kvinnan och tvingat till sig oralsex. Han ska även ha tvingat till sig samlag från kvinnan, enligt åtalet, skriver tidningen Metro.

Mannen, som är utomeuropeisk medborgare, var vid tillfället på affärsresa i Sverige.  Mannen åtalades för våldtäkt, och åklagaren har yrkat på att han ska utvisas från Sverige och förbjudas att återvända i tio år. Huvudförhandlingen är planerad att hållas nästa vecka.

-Pettersson är lite förvånad av ordvalet, ”riskerar 10 års utvisning”, jag skulle hellre använda förtjänar utvisning och det ska vara obligatoriskt och på livstid vid fällande dom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Våldtäktsman ”riskerar” utvisning…

  1. våra fängelser kostar 200 gånger mer än Bulgariska per fånge förvånad att kriminella gör brott här?

  2. Det blir ingen utvisning starka krafter sätts igång och stoppar det som i Sverige brukar heta, en inhuman och omänsklig utvisning !
    Denna våldtäktsparasit blir istället en perfekt pensionsräddare i 7 klöverns framtida trygga och heligt mångkulturella Sverige.

  3. Tycker journalisterna på gamla hederliga etablerade media inte att någon borde straffas för våldtäkt längre?

  4. Ja ordet ”riskerar” var ju på flera sätt,dåligt valt… Hur många finns det inte bland oss inhemska,som gärna skulle fått resan betald,till ett bättre land ?
    Stod det inget om ett beklagande för offret ?

  5. Metro består kanske av en hord med våldtäktsmänniskor eftersom de rapporterar straffet ur den misstänkte våldtäktsmannens perspektiv.

Kommentera