Våldtäktsman ”riskerar” utvisning…


BROTTSLIGHET. En man i 35-årsåldern misstänks ha våldtagit en kvinna i samband med en Tinderdejt i september. En sparad konversationen i dejtingappen är en del av åklagarens bevisning. Mannen ska ha tagit ”strupgrepp” på kvinnan och tvingat till sig oralsex. Han ska även ha tvingat till sig samlag från kvinnan, enligt åtalet, skriver tidningen Metro.

Mannen, som är utomeuropeisk medborgare, var vid tillfället på affärsresa i Sverige.  Mannen åtalades för våldtäkt, och åklagaren har yrkat på att han ska utvisas från Sverige och förbjudas att återvända i tio år. Huvudförhandlingen är planerad att hållas nästa vecka.

-Pettersson är lite förvånad av ordvalet, ”riskerar 10 års utvisning”, jag skulle hellre använda förtjänar utvisning och det ska vara obligatoriskt och på livstid vid fällande dom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Våldtäktsman ”riskerar” utvisning…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: