Man skjuten i södra Stockholm – misstänkta jagas

BROTTSLIGHET. En man har skjutits i Bagarmossen i södra Stockholm under lördagsmorgonen. Boende i område hörde honom ropa på hjälp, och vittnen såg en bil köra från platsen. Ingen är hittills frihetsberövad, enligt polisen.

Vittnen ska ha sett en bild köra ifrån platsen. Första larmet kom in klockan 04.34 på lördagen. Den skjutne mannens tillstånd är oklart, men han kunde stå upp när polisen anlände till platsen.

– Han var vaken och talbar när vi kom dit och fördes sedan till sjukhus med ambulans, säger Nilsson. Förundersökningen är inledningsvis rubricerad som försök till mord.

-Pettersson säger att det är en vanlig lördagsmorgon i det nya Sverige. Polisen rapporterar också om våldtäkt, knivskärningar, rån och misshandel m.m.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

4 thoughts on “Man skjuten i södra Stockholm – misstänkta jagas

    • Problemet är det växande våldet. Kan hända att en oskyldig blev skjuten. Inte lätt att ta sig hem på förorter,där man ofta får gå via en viadukt eller en tunnel hem en mörk natt. Farorna lurar överallt.

Kommentera