Fler poliser eftersom det är som det är…

TRYGGHET. De boende i Brandkärr i Nyköping vill ha ett tryggare område med fler patrullerande poliser och en närvarande socialtjänst. – Det måste bli ett slut på våldet och hatet. Människor är olyckliga och folk går med vapen, säger Andreas Grenryd, boende i Brandkärr, rapporterar SVT. 

-Pettersson tycker SVT har gjort ett fantastiskt arbete i reportaget på länken ovan. Man har lyckats hitta tre svenskar i Brandkärr och fått dem att uttala sig om symptomen och inte om orsakerna till problemen.

Det är inte svenskar som hotar, hatar och går med vapen, det är inte svenskar som står för det onormala slitaget in- och utvändigt, det är inte svenskar som skräpar ned. Det är för många invandrare från dysfunktionella länder som är problemet. Det vet naturligtvis SVT och de intervjuade svenskarna, men…

För övrigt har Nyköpings kommun fått nio miljoner kronor från statliga myndigheten Tillväxtverket.  Pengarna ska användas till att minska segregationen, och nu ska kommunen ta fram en plan för hur det ska gå till.

Om Brandkärr på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Fler poliser eftersom det är som det är…

  1. Tänk att svenskar numera är så benägna att ta till vapen vid minsta lilla tänkta oförrätt. När jag växte upp och var ung hade vi inga knivlagar, de flesta män på landsbygden bar kniv men drog den aldrig mot en människa.
    Alla jagade vi men sköt inte på människor, det hände att de överförfriskade tog till knytnävarna men ingen kniv eller känga användes.
    Hur kommer det sig att nu borde det vara bättre än på den tiden, men är det inte? Kanske det har med klimatet att göra eller troligare den sedan 60-talet förda politiken, pest eller kolera, det är bara att välja rätt!

  2. Lova inte polisen 7.1 miljarder utan lova en höjd prestationslön till polisen !Ju flera brott som löses och brottslingar tas i förvar desto högre ersättning.

  3. En närvarande socialtjänst har de på Södermalm i Stockholm.Jouröppet för flyktingar och romer så gott som dygnet runt. Svenskar äger icke tillträde för pengagrytor.

  4. Har man inga krav på invånarna i landet så kan man inte köpa bort problemen. De är vi som betalar för eländet och inte dom som får betalt för de som har rätt att vara förbannade. Va vad de Einstein sa på 50 talet. ”Idioti är när man gör om samma sak flera gånger och tror att resultatet ska bli annorlunda”.

    • ”Idioti är när man gör om samma sak flera gånger och tror att resultatet ska bli annorlunda”. Det var det bästa jag har läst angående aforismer i tiden när Sverige står utan ledarskap.

  5. Det är inte alls konstigt att SVENSKARNA beväpnar sig. Det gör dom bara för att det är det enda skydd dom har, det finns ingen annan som skyddar dom om dom blir anfallna eller utsatta för våld. Polisen gör det inte och regeringen skiter i det fullständigt för dom har inga pengar ( ladorna är tomma ) alla pengar har gått till invandringen, både de som kommit in via skatter och de många miljarder som staten lånat.

  6. För de inskränkta är allt ett resultat av rasism.
    Dessa människor är så missförstådda och utsatta så de utsätter omgivningen för samma sak 🤬

  7. Färre flyktingar och utvisa alla omgående som är brottslingar, är en mer långsiktig lösning.
    Är det någon som vet någonting som blivit bättre med mångkulturen från Mellanöstern?

  8. Massa tjafs,segregation,vi bygger inte murar,no gå områden,skit snack.Dom som inte sköter sig dom skall ut så fort som möjligt.Sluta tjata och dalta med underutvecklade idioter.Åk hem och där kan ni leva ert våldsfyllda liv.

  9. Nio miljoner, det är som att lägga dricks på bordet men smita från notan. Lycka till med minskningen av segregationen!

Kommentera