Snart släpps ”terrorsvenskarna” fria

ISLAM. Först, det är inte jag som döpt de kriminella terroristerna till ”terrorsvenskarna”, det är Aftonbladet, Expressen, SVT, SR, SvD med flera, de är inte svenskar.  

De dömdes i juni 2012 till tolv år fängelse vardera och nu tycker myndigheterna det är dags att släppa dem trots att terroristen Mounir Dhahri enligt Kriminalvården försökt radikalisera sina medfångar. Hans kumpan Munir Awad bedöms ha en hög återfallsrisk i våldsbrott när han släpps innan årskiftet. Deras tid i fängelset, Hall i Södertälje, har kantats av slagsmål, hot och dåligt uppförande.

De greps den 29 december 2010 av Danmarks antiterroriststyrka till mot en lägenhet i stadsdelen Herlev i nordvästra Köpenhamn. Tre personer från Sverige greps: Munir Awad, Mounir Dhahri och Omar Aboelazm. Samtidigt grep svensk polis en fjärde person utanför Stockholm som också ingick i cellen: Sahbi Zalouti.

Dansk domstol dömde männen för terroristbrott. Straffet: tolv års fängelse och utvisning från Danmark på livstid. Efter ett par år i danskt fängelse fördes de fyra över till svensk kriminalvård. Enligt de svenska regler som gäller om villkorlig frigivning efter två tredjedelar av straffet kommer männen sannolikt att släppas ur fängelse den 29 december i år.

-Pettersson tycker att de danska reglerna ska gälla, ingen villkorlig frigivning och dessutom tycker jag att straffen ska förlängas när de inte sköter sig.

TIDIGARE 2012-06-04. Ljugmedia prioriterar

ISLAM. Idag dömdes fyra ”svenskar” till tolv års fängelse vardera av rätten i Glostrup för att de planerat en planerad attack mot tidningen Jyllands-Posten 2010. De fyra ”svenskarna” som är islamister och försökte mörda människor för några teckningars skull är som synes inte prioriterat.

Inte en rad på förstasidan av Sveriges största skittidningar när jag tog skärmdumpen klockan 19 den 4 juni 2012.

– Pettersson undrar om det har något att göra med ”svenskarnas” namn som Sahbi Zalouti 37, Munir Awad 29, Omar Abdalla Aboelazm, 30 och Mounir Dhahri, 44.

Hur tror ni första sidorna sett ut om Jimmie Åkesson åkt dit för fortkörning? Förresten ska ”terrorsvenskarna” avtjäna sina straff i Sverige. Normalt får man avtjäna 2/3 av sitt straff och det gör åtta år per gubbe och det kommer att innebära en kostnad på drygt 30 miljoner. Grattis skattebetalare i konungariket Sverige.

4 thoughts on “Snart släpps ”terrorsvenskarna” fria

  1. Varför tog vi dumskallar över dem från Danmark? Det är väl inte farligt eller ens sämre i ett danskt fängelse än i svenskt? Domen löd livstids utvisning från DK, hade huliganerna verkligen gjort sig förtjänta av svenskt medborgarskap?
    Alltså vårt land blir till slut ett paradis för all världens brottslighet om inget radikalt görs.


  2. varför inte låta anförvanter till dem de halshuggit,
    få ha lite tjofaderittan med dem först?

Kommentera