Precis, så är det…


När en dramatenkärring blir nypt i rumpan 1976 på en skumpafylla så drar man slutsatser som ”alla män, alla samhällsklasser även svenska män!” När ännu en tjej blir gruppvåldtagen av ett gäng sk asylsökare i en park, då kan de ej hitta ett enda gemensamt tecken, skriver DeMontbard på Twitter. 

-Pettersson säger mitti i prick…


13 responses to “Precis, så är det…

 • Kåre

  jo då
  det är så rättvist att dömma ut den svenske mannen, och inget yttra sig när de själva blir våldtagna av de ”andra männen” gärna i grupp för då är det troligtvis en kulturupplevelse.
  det är bara det att vi män inte själva förståt hur det fungerar i det nya svedala.
  skål det är fredag

  Gilla

 • Grune

  Dom frågade på tv vad folk trodde att denna idiotrörelse hade för verkan.
  Jag tror att verkan är att männen inte kan lita på kvinnorna längre och att det blir många fler bögar eftersom man inta vill ha med ljugande kvinnor att göra.

  Gilla

 • Grune

  Jag ser fram mot den dag då ALLA våldtäktsmän blir uthängda på me to, inte bara kändisar och miljonärer. De s.k. kvinnor som sysslar med denna verksamhet är till 100% ute efter stora skadestånd, det är därför dom anger folk 40 år efter brottet för det är då som dessa män har blivit kända eller miljonärer.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  #MeeToo-rörelsen har varit en katastrof för samhället. Dess avsikt har varit att omfokusera rent rasisiska (urvalet av offer) sexuella attacker (inkl råa våldtäkter) från män med invandrarbakgrund (inkl 2:a till 4:e generationens) mot ett relativt beskedlig sexuellt trakasseri, som varit så beskedligt att offren låtit det vara i åratal, för att plötsligt ge sig på ”etniskt svenska män”. Ren politik m a o och KVINNORNA BORDE SKÄMMAS ÖVER ATT MEDVERKA TILL ATT DET VERKLIGA PROBLEMET OCH DESS ORSAK MÖRKAS!

  Gilla

 • Bosse S

  Ur led är tiden. Nu ska man akta sig väldigt noga så man inte rör vid sina kvinnliga bekanta. Det finns de som tycker att en strykning på ryggen eller en klapp på huvudet är våldtäkt.

  Gilla

 • Mia

  Nr man beskriver kvinnor som blir utsatta för närmanden från invandrare skulle man aldrig använda ord som Dramatenkärring på en skumpafylla som blir nypt i rumpan och ha mest litet roligt åt situationen och skratta gott.

  Gilla

 • Nya tankar

  Det är ju avsiktlig propaganda mot oss vita män, för att tvinga att alla behandlas lika oavsett härkomst. Ja, oavsett allt. Sanningen bryr man sig inte det minsta om. Det är PK som är den store Guden!

  Man gör allt för att mörka inkommandes fel, brister och vidrigheter. Medan man gör precis ALLT för att svärta ner oss vita män. FÖR ATT MAN VILL SÅ, helt enkelt. För att vänsterfolket gillar de som är lika vidriga som dem, i sin groteska råhet.

  Gilla

 • angelicaplacet

  När ”metoo” uppstod trodd man (naivt) att det skulle handla om alla flickor och kvinnor som blivit våldtagna med mera av migranterna,men så blev det inte,utan etablissemanget gjorde det till sitt.

  Gilla

 • Fjodor

  Offerkoftan ”invandrare” förblindar omdömet och slutledningsförmågan. Se bara på Jerzy Szarnecki som inte lyckats komma fram till någonting på 40 år. Inte nog med att han ”studerat” förrövare med offerkoftor. Hans egen offerkofta som jude har han haft uppdragen över huvudet för att blockera alla inkommande idéer.

  Gillad av 1 person

  • S Eriksson

   Kan komma fram till något, eller vill komma fram till något. Det är en enorm skillnad, kan ha att göra med politik.

   Gilla

 • Carl ekström

  Så är det !

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja så är och fungerar det i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
   Bara gilla läget eller flytta.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: