13 thoughts on “Precis, så är det…

  1. jo då
    det är så rättvist att dömma ut den svenske mannen, och inget yttra sig när de själva blir våldtagna av de ”andra männen” gärna i grupp för då är det troligtvis en kulturupplevelse.
    det är bara det att vi män inte själva förståt hur det fungerar i det nya svedala.
    skål det är fredag

  2. Dom frågade på tv vad folk trodde att denna idiotrörelse hade för verkan.
    Jag tror att verkan är att männen inte kan lita på kvinnorna längre och att det blir många fler bögar eftersom man inta vill ha med ljugande kvinnor att göra.

  3. Jag ser fram mot den dag då ALLA våldtäktsmän blir uthängda på me to, inte bara kändisar och miljonärer. De s.k. kvinnor som sysslar med denna verksamhet är till 100% ute efter stora skadestånd, det är därför dom anger folk 40 år efter brottet för det är då som dessa män har blivit kända eller miljonärer.

  4. #MeeToo-rörelsen har varit en katastrof för samhället. Dess avsikt har varit att omfokusera rent rasisiska (urvalet av offer) sexuella attacker (inkl råa våldtäkter) från män med invandrarbakgrund (inkl 2:a till 4:e generationens) mot ett relativt beskedlig sexuellt trakasseri, som varit så beskedligt att offren låtit det vara i åratal, för att plötsligt ge sig på ”etniskt svenska män”. Ren politik m a o och KVINNORNA BORDE SKÄMMAS ÖVER ATT MEDVERKA TILL ATT DET VERKLIGA PROBLEMET OCH DESS ORSAK MÖRKAS!

    • Det är med all säkerhet så att 85% av dessa kvinnor inte alls blivit våldtagna. Dom kanske t.o.m. är oskulder fortfarande.

  5. Ur led är tiden. Nu ska man akta sig väldigt noga så man inte rör vid sina kvinnliga bekanta. Det finns de som tycker att en strykning på ryggen eller en klapp på huvudet är våldtäkt.

  6. Nr man beskriver kvinnor som blir utsatta för närmanden från invandrare skulle man aldrig använda ord som Dramatenkärring på en skumpafylla som blir nypt i rumpan och ha mest litet roligt åt situationen och skratta gott.

  7. Det är ju avsiktlig propaganda mot oss vita män, för att tvinga att alla behandlas lika oavsett härkomst. Ja, oavsett allt. Sanningen bryr man sig inte det minsta om. Det är PK som är den store Guden!

    Man gör allt för att mörka inkommandes fel, brister och vidrigheter. Medan man gör precis ALLT för att svärta ner oss vita män. FÖR ATT MAN VILL SÅ, helt enkelt. För att vänsterfolket gillar de som är lika vidriga som dem, i sin groteska råhet.

  8. När ”metoo” uppstod trodd man (naivt) att det skulle handla om alla flickor och kvinnor som blivit våldtagna med mera av migranterna,men så blev det inte,utan etablissemanget gjorde det till sitt.

  9. Offerkoftan ”invandrare” förblindar omdömet och slutledningsförmågan. Se bara på Jerzy Szarnecki som inte lyckats komma fram till någonting på 40 år. Inte nog med att han ”studerat” förrövare med offerkoftor. Hans egen offerkofta som jude har han haft uppdragen över huvudet för att blockera alla inkommande idéer.

    • Kan komma fram till något, eller vill komma fram till något. Det är en enorm skillnad, kan ha att göra med politik.

    • Ja så är och fungerar det i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
      Bara gilla läget eller flytta.

Kommentera