12 thoughts on “Lars Bern om det globala klimatljuget

  1. 7-klövern i Sverige är många gånger farligare än den s.k. globala uppvärmningen av den anledningen att dom tar död på mycket mer människor genom svält och avsaknaden av medicinsk hjälp vid behov.

      • Eftersom klimatet tas upp var och varannan dag här och alltid i samma riktning, så passar jag på att göra kommentarer.
        Att hundra procent av de andra som kommenterar tycker exakt likadant om detta förvånar mig.Törs ingen ha en avvikande åsikt eller vad kan det bero på.
        Jag gör väl inte mer för klimatet än de flesta men jag åker alltid kommunalt.

    • Eftersom det är näst intill ren koldioxid i vår utandningsluft så är mitt råd till mänskligheten att sluta andas så bidrar ni mycket till att jorden inte går under i morgon.

  2. Tur att det finns sådana som Lars Bern och Peter Stilbs som lugnt och sansat kan förklara hur och varför denna propaganda (och varför det med största sannolikhet är det) spids så intensivt, och särskilt just nu! För en som är insatt går det nästan inte att höra på SR P1 nu, klimatpropagandan saknar motstycke! Och är mycket frustrerande att höra, man måste stänga av!

    • Det klimathot som sprids idag har bara ett syfte och det är att de 100 personer på jorden som äger över hälften av jordens pengar vill ha resterande pengar också.

  3. ”Klimatkollaps om tolv år”… Jag är mycket mer skrämd av den pågående gradvisa samhällskollapsen.

Kommentera