Jag är så oerhört upprörd just nu

INSÄNDARE. 2012 mördades en liten 13-årig flicka, Hannah Bennett, brutalt med hammare av sin granne i lägenheten under. Fallet figurerade på efterlyst och i slaskpressen.

Nu har detta monster vad det verkar släppts fri eller är på permanent permission…efter endast ett par år på rättpsyk (där han haft permissioner veckovis hela tiden).
Bekräftas av brottsoffrets mamma, Tanya Bennet:
Barnamördaren Liam Hamilton har beviljats sjukpension och har tillåtits sitta och arbeta med sin sjuka konst innifrån rättspyk och haft full tillgång till Internet…
Här har han laddat upp mängder med bilder: https://www.deviantart.com/liamhamilton
25 000 visningar och tusentals kommentarer sedan mordet.
Han använder även mordet för att främja sig själv som konstnär, vilket är för jäkligt osmakligt.
Once upon a time; in my old life, I was a prolific young artist.
That is, until i entered into a tailspin down the deepest darkest reaches of my mind, giving up on art, and everything else really.

I remained in this state for the coming years until the situation culminated with me having a full on psychotic episode.
In short: a young girl is dead, and I am to blame, it’s an ugly, sordid mess.
I remain alive a paraplegic, confined indefinitely to a psychiatric ward.

Having survived this ordeal rewound my mind to a place in time where I felt some manner of purpose, illusory as it may be.
Remaining true to my sardonic nature, I can’t help being fascinated by the bizarre situation I am in.
Life is new and strange again, and there is an apparent reason to create.
For what it’s worth, if I am to stay in this world, I simply wouldn’t know what else to do with myself.

It’s an escape. It’s pathetic. It’s honest.

I will only be exhibiting recent work here, things created in this new life.”

En konstutställning var planerad på ett galleri i Stockholm, men stoppades i sista sekund av mamman till mordoffret som fick nys om det.
Så ser det ut i Sverige.
Krossa skallen på en liten 13-årig flicka med 15 slag med en hammare. Kväv henne efter det genom att hålla för näsa och mun. Bär ner henne till din lägenhet där man införskaffat sågar och annat för att kunna stycka kroppen i badkaret…
Straffet? 6 års vuxendagis och sjukpension livet ut.
Kunna sitta och arbeta med sin konst med full tillgång till internet under så gott som hela vistelsen på rättspsyk. Ha veckovisa permissioner där man kunnat gå på bio, shoppa, gå på restaurang och hälsa på mamma.
Efter dessa år blir han utskriven, han skall enligt uppgift få egen handikappanpassad lägenhet och personliga assistenter. Lilla Hannah skulle ha fyllt 19 i år och hennes yngre syskon är en spillra av sina forna jag. Livet är fortfarande ett helvete för hela familjen.
Liam är fri, har sin försörjning och boende tryggat och kan fortsätta syssla med sin perversa konst (https://www.deviantart.com/liamhamilton/art/Boatman-With-His-Penis-Out-765602425) och spela sina dataspel dagarna i ända.
Så ser Sverige ut, och inte ett knyst från slaskpressen givetvis (jag har tipsat dem).
Hannahs mamma och syskon fick ynka 50.000 kr vardera i skadestånd.
Liam å andra hand kostar samhället tusentals kronor om dagen. Sedan sjukpension på det, egen lägenhet, assistenter. Han har lågt räknat kostat samhället 10 miljoner kronor…och är ute i samhället idag.
Man blir nästan gråtfärdig.
-Pettersson skrev i maj 2014. Går Liam Hamilton lös? 1,5 år efter mordet.
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Jag är så oerhört upprörd just nu

  1. Var han är skriven framgår ju av Ratsit. Men det är ju ingen säkerhet att han vistas där. Kan ju finnas var som helst i närheten av någon liten tonårsflicka som vill spela musik.

  2. Det är viktigt att varna grannar och omgivningen för mördaren LIAM HAMILTON….OM han vore min granne så skulle det hända grejer……Liam Hamilton borde sitta livet ut på sluten anstalt för detta grova mord!!! Lider med den lilla flickan och mamman + familj, de borde få upprättelse men tyvärr ser Sverige ut som det gör tack vare Stefan Löven S + Miljöpartiet och vänstern!

    • Sverige har inte ett rättssystem värt namnet och det kommer tyvärr bara att bli värre….-Tack 82:an!

  3. Helt i linje med planerna på att bryta ner det svenska samhället.
    Nu kan förövaren få sin pension och tjäna grova pengar på att vänster packet köper hans ”konst”.
    Det är för jävligt!!!!!!

    • Det blev helt plötsligt svårt med ålder i ett heligt och s.k tryggt mångkulturellt Sverige !
      Hmmm, mycket märkligt.

    • Även den jävla grisen som våldtog den unga pojken skulle förpassas till andra sidan utan pardon.
      Det här bör man skicka till 7 klövern !

    • Utifrån sina förutsättningar med en politisk 7 klöver en trygg 82:a en illröd journalistkår och ett övrigt vänstervridet mångkulturälskande etablissemang så fungerar Sverige mycket bra!

  4. Jag är inte för sharia men det här fallet skulle man definitivt tillämpa. Han skulle stenas till döds så skulle han känna hur hans offer kände sig i sista sekunder i livet.Gärna långsam som han kunde berätta om hur det är att uppleva hans ”konstnerskap”.Sedan undrar jag vem blir ansvarig när han begår liknande brott.?Det är som aporna som pekar på varandra.

  5. Vårt rättväsende är sjukt.Gud kommer straffa dessa individer !
    Jag lider med familjen hoppas ni kan gå vidare i livet.
    Kram
    Carl

    • Ärligt talat, tror du verkligen att det finns nån gud, om en fanns på riktigt skulle den tillåta det här bland annat?

  6. Bara gilla läget om man bor i de kriminellas paradis Sverige där brottsoffer är värda NOLL och brottslingar, politiker, journalister och det övriga välgödda etablissemanget har ett skyhögt högre människovärde än hederliga infödda tvättäkta svenskar och medborgare !

  7. Det var en sorglig skandal. Han skall vara inlåst på livstid. Jag börjar tro att myndigheterna förutom brottslingarna, lider av ett antal svårdefinierade psykiska sjukdomstillstånd. Här är en av flera, som jag gissar på en höft. schizoid personlighetstyp.
    https://www.twice.se/artiklar-schizoid-personlighetstyp.html
    Utmärkande drag jag fastnade för var: De verkar frånvarande och svåra att tyda. Även: Den schizoide är inte intresserad av andra människors åsikter.

  8. FY FAN VAD FÖRBANNAD MAN BLIR! Jag kommer ihåg denna lilla tjej som blev så BRUTALT MÖRDAD AV MONSTRET OVAN. SVERIGE, SVERIGE – inte undra på att detta blivit ett land för LYCKSÖKARE OCH KRIMINELLA MÖRDARE då straffet inte är ett STRAFF utan de är ute igen efter några år eller månader. SKA INTE BEFOLKNINGEN SKYDDAS eller ÄR DET OMVÄNT HÄR mot FÖR ANDRA LÄNDER? Hans skrift om hur han mådde då är FULLSTÄNDIGT OINTRESSANT och LÅS IN HONOM FÖR LIVSTID, inte 20 år UTAN HELA HANS LIVSTID. Så kan han måla sina tavlor och batikhäxorna kan falla i TRANS över dem MEN DENNE MAN SKA INTE UT! Stackars, stackars hennes mamma som lever med att detta MONSTER nu är ute i FRIHETEN IGEN!!! I SVERIGE ÄR TA MEJ FAN DET OMÖJLIGA MÖJLIGT NÄR MAN ÄR EN MÖRDARE!

    UNDRAR VEM SOM BLIR NÄSTA OFFER????????????????????????

    • Och tänk vilken fin omvårdnad och skyhög service denna kriminella parasit får och har fått för att kunna bli en bättre människa och hjälpa Sverige i framtiden !

Kommentera