Ord från en ensamkommande


INVANDRING. På måndagskvällen hölls en manifestation i Borlänge i protest mot utvisningar av ensamkommande och asylsökande. Följande tal hölls av Kamran Sedighi, ensamkommande med afghansk bakgrund:

”Våra tankar har tröttnat på att mala. Våra händer har tröttnat på att be. Våra fötter har tröttnat på att vandra. Våra ögon har tröttnat att se… Vi har snubblat i ravinen och fallit ner i djupet, rest oss ur gruset och skrikit efter hjälp.

Jag kvävs av att känna mig ensam och som en främling. Jag vill tillhöra! Jag är en människa, precis som alla andra. Varför förstår vissa inte?…

Läs vidare på Dala-Demokraten…

-Pettersson inser att Kamran känner sig som en främling, och det är fullständigt normalt när man är en främling. Det tar några generationer att bli dalmas och svensk.

Vill du känna dig hemma Kamran och slippa vara ensam, åk hem till din familj, och kämpa för ditt land som miljoner unga män gjort före dig och som över 30 miljoner afghaner gör i Afghanistan. Gnäll inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


17 responses to “Ord från en ensamkommande

 • Kurt

  Runt hörnet med honom och hans gelikar och …………….

  Gilla

 • Vakna Upp

  Det finns ett stort antal svenska tanter som börjar gråta när de hör det och vill gärna ge honom en ”SÄNGPLATS OCH GEMENSKAP”.

  Gillad av 1 person

 • Macke

  Enl. Fatima (fd. Fatemeh ) Khawari kommer dessa med kääärlek.

  Vad sägs om detta Baaarn och hans bästisar.
  De har ett brottsregister som heter duga.
  Ingen av dem döms till utv.
  I Norge är han 26 år men är här inskriven som 18 ! åring på gymnasieskola i Malmö.

  Samnytt har en redig artikel.
  Börjar med:

  ”Söker gymnasieasyl i Sverige som 18-åring – är dömd för sexbrott mot barn i Norge som 26-åring”

  ”Den högre åldern och sexbrottsdomen avslöjades i samband med att mannen tillsammans med tre kumpaner begick nya brott i Sverige. Under brottsutredningen avslöjades också att ytterligare en i gänget var en person som polisen jagat i tre år för en brutal våldtäkt på en kvinnlig thaimassör i Malmö.

  Abdul Khan från Afghanistan kom enligt Migrationsverkets anteckningar som asylsökare till Sverige i november 2015. Han angav då att han var född den 6 oktober 1999.

  Han fick avslag på sin asylansökan men söker nu nytt uppehållstillstånd med åberopande av den kontroversiella gymnasielagen, vars syfte är att ge runt 9000 afghanska unga män utan asylskäl möjlighet att stanna i Sverige ändå, om de går en gymnasiekurs.
  https://samnytt.se/soker-gymnasieasyl-i-sverige-som-18-aring-ar-domd-for-sexbrott-mot-barn-i-norge-som-26-aring/

  Jenny ringer till TV4 och talar klarspråk vart skåpet skall stå om F Khawari.
  Efter hennes medverkan i deras Nyhetsmorgon.
  Några kritiska frågor ställdes aldrig.

  ”Inte en enda kritisk fråga ställs till Fatemeh Khawari när hon gästar TV4 Nyhetsmorgon.
  De har tydligen till uppgift att reklamföra hennes nya bok och hennes kritik mot det land som försett henne, hennes familj och 9000 andra afghanska bedragare med mat, husrum, pengar och utbildning.

  Att hon medverkar till mordförsök mot poliser, ljuger för media, ljuger för myndigheter, ljuger för folket, begår olagligheter intresserar tydligen överhuvudtaget inte TV4 och deras marxistiska ”journalister”.

  ”TV4 agerar knähund åt Fatemeh ”

  Gilla

 • Sten i Gatan

  Om man bara byter ut fyra ord: ”svartskallar” mot ”svennar”, ”våldtäktsmän” mot ”svennehoror”, ”någonstans” mot ”i Sverige” och ”flyktingar” mot ”svenskar”, så är texten i Dalademokratens artikel faktiskt en utmärkt beskrivning över hur våra svenska känslor är förtryckta och terroriserade av invandrarna. Ja, den sålunda modifierade texten skulle rentav kunna användas som besjälad ingress för Alternativ för Sverige eller Sverigedemokraterna! Läs själva och håll med.

  Klaganden ska naturligtvis rulla ut sin matta och genast flyga hem, så mår alla enormt mycket bättre. Han med och vi med.

  Gilla

 • GrumligaVattenFiskaren

  Ge mej 1000 spänn på fickan och en mobiltelefon med laddare med slutmål Kabul så skulle jag också ha historier att berätta när jag kom fram…

  Gilla

 • Carl ekström

  Herre min skapare vilket gnäll.Tycker du ska åka ditt du kom från..Där kan du sitta och gnälla hela dagarna på allt och alla..Vi Svenskar arbetar och skapar för vår familj och samhället..
  Vad har du bidragit med?

  Gilla

 • Maya

  Sedighi (62 st.) – hitta.se
  http://www.hitta.se/sedighi/personer/2
  Hitta Sedighi: Nummerupplysning och adresser till alla Sedighi i hela Sverige – hitta.se

  Bara 62 st i Sverige. Hela släkten vill hit.

  Gilla

  • Macke

   Går man in på Ratsit får man fram mera.
   Många inv. bedriver egna internetföretag med bl.a. köp/ sälj.

   Gilla

 • Stenbock

  Likt alla andra som växt upp i den delen av Asien,har figuren en livlig fantasi. Utgår från att vi alla kommer att sakna denna guldklimp !

  Gilla

 • ruben

  Jag antar att det är upp till varje lämplig frivillig kandidat att adoptera honom. De, som adopterar får akta sig bara när de anhöriga börjar dyka upp.

  Gilla

 • Maya

  Jag undrar varför inte Agenda eller Belinda Olssons program tar och gör en intervju med dessa sk afghaner och varför de förväntar sig att få stanna när de är så våldsbenägna!

  Gilla

 • Maya

  Kamran kan åka tillbaka till Irak, Det är därifrån de flesta ”afghaner” kommer direkt till Sverige.

  Gilla

 • compulsoryunion

  inshallah inshallah

  Gilla

 • compulsoryunion

  Känner mig smutsig när könsdiskriminering bakterier är överallt, och vill tillhöra mitt land men med sina seder, och kör sitt race.

  Gilla

 • tikamax

  Bara att åka hem då. Man får inte allt i livet helt GRATIS! Hans egna känslor och att känna sig hemma i främmande land tar flera generationer. Det vore dumt att påstå något annat. Man har alltid en annan känsla för sitt egna land PRECIS SOM VI SVENSKAR HAR FÖR SVERIGE och när vi försvarar vårt land,kallas vi för RASISTER…….

  Gilla

 • Jack

  Jag undrar vilken batikhäxa som skrivit dessa rader åt honom. Tveksamt om han lärt sig så bra Svenska så fort. För övrigt tycker jag gymnasielagen är bra och skulle användas på alla som vill till vårt land. Klara gymnasieexamen på tre år, inga bidrag och klarar man inte examen, åka hem. Kan även användas retroaktivt på de som kommit de senaste 20 åren.

  Gilla

 • Ståfräs

  Jag ber om ursäkt men jag förstår inte, vad han har här att göra detta 15 åriga baaarn? Grattis PK.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: