Bilbränder varje natt har blivit norm

BROTTSLIGHET. Natten till tisdagen brann sju bilar i Göteborg, fem i Bergsjön och två i Mölndal.

Inte helt färsk statistik men…

– Vi misstänker att båda är anlagda. I Bergsjön försvinner en bil från platsen. Och i Mölndal en moped med en eller två. Sen om de har med branden att göra vet vi inte, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

Bilbränder är inte helt ovanliga i regionen. – Det är ett antal bilbränder varje dag i vår region. Tyvärr har det blivit normen. Sedan har vi extrema händelser som i Frölunda, de är ovanliga.

Läs mer på SVT…

-Pettersson minns när de sa att bilbränderna var vanliga i samband med skolstarten, nu startar tydligen skolorna året om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Bilbränder varje natt har blivit norm

  1. Jag måste nu betala 6000 kronor mer i bilförsäkring i året. Den enda årsaken är galna utlänningar som brinner bilar. Dom kommer hit och ber om hjälp, vi hjälper dom och sen ger dom mej den här skiten?? 6000 kronor… och det kommer öka mer snart, det här är bara början. Någon måste betala och `någon` är snälla, vanliga idioter som mej som aldrig gör något fel. Multikulturen kan åka til helvete, prisen är för hög för mej.

  2. De som är utsatta för brott i Sverige skall bara tacka och ta emot. Svenska folket vill ju ha det så här, så varför skall man klaga för när man får det som man vill.

    • Hjärntvättade idiotsvenner vill ha det så här. Resten av är normala svenner blir knullad i röven. Det är många svenner som inte vill ha det så här, men dom måste bara ta imot. Man är ensam, det finns inget stöd, bara hets och skit.

  3. Elda bilar är bra. Bilar är dåliga för miljön. Kasta sten på poliser är bra. Poliser skjuter ihjäl personer med Downs syndrom. Skatter är bra. Tjäna pengar är dåligt.

    • Jag är inte nöjd förran Löfven henger efter testiklerna från et träd. Sverige absolut värsta människa, 100% skit.

  4. Hur kunde bli så att svenskarna betalar folk for att komma och förstöra deras land?
    Hur kan det komma sig att vi försörjer dem som bränna vårt land?
    Varför har vi ett försvar när vi betalar folk för att komma och ta över det?

  5. Ja men tydligen har det alltid brunnit bilar nattetid i Sverige enligt vissa arslen som har svårt med sanningen.

  6. Kanske dags att införa motsvarande klassning för bilbränder som
    har införts för våldtäkter sedan invällningen till vårt fosterland började?

    Våldtäkt av normaigraden.
    Bilbrand av normalgraden.

    Frågan kan då ställas om ordet ”normalgraden” betecknar:
    ”utfört av i Sverige icke godkänd medborgare”?

    Vill vi ha det så?
    Är det representativt för vårt fosterland?

Kommentera