Rosengårds Centrum avspärrat efter larm om storbråk – en man dödad

BROTTSLIGHET. Det pågår en stor polisinsats på Rosengårds Centrum efter att ett misstänkt grovt våldsbrott har begåtts. En man är skadad.

Klockan 09.08 inkom ett larm till polisen om ett stort bråk på Rosengårds Centrum. Flera patruller skickades till platsen och en skadad man anträffades.

Rosengårds Centrum utrymdes och är nu avspärrat. – Nu pågår ett stort arbete för att säkra brottsplatsen och hålla vittnesförhör, säger Stefan Söderholm på polisens ledningscentral.

Uppdaterat: en man har knivskurits till döds.

-Pettersson säger att det är lugnt, klockan är ju trots allt över 10 en tisdagsförmiddag i Malmö…

Bild från Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Rosengårds Centrum avspärrat efter larm om storbråk – en man dödad

  1. What’s the news..?? Sånt här händer ju dagligen nu för tiden…. Folk i allmänhet, tänker som mig, jaha, en till…. So what..??

  2. I Malmö har vi styrt i c:a 100 år, snart lämnar vi över till majoritetsbefolkningen som kommer att vara muslimer! (Hitler var diktator i 12 år….)

    • Låt muslimerna sköta Malmö utan skatteutjämningspengar, så får vi se hur länge det går. Innan det kraschar fullständigt, alltså….

  3. Det stackars utsatta heligt mångkulturella svenska området Rosengård är återigen i blickpunkten !
    Finns det inte en genial lag som förbjuder kniv på allmän plats ?

Kommentera