Hanif Bali (M) mot Sydsvenskan

FEJKMEDIA.  Det var många som inte gillade att Pippi Långstrump gjordes till rom och bosatte sig i Rinkeby. Riksdagsledamot Bali tillhörde inte dem, tvärtom han menade att ”om Pippi kan spöa upp pirater i Söderhavet kan hon definitivt hantera några kaosbecknare på Rinkeby Torg”.

Sydsvenskan lever i en parallell vänsterliberal värld med eget tolkningsföreträde. Om allt. Särskilt om vad moderata riksdagsmannen Hanif Bali egentligen menar.

De menar bland annat att Hanif Bali måste bort. Läs HÄR, från Sydsvenskans kulturskribent.

Ännu värre är att Sydsvenskan vägrar be om ursäkt eller ändra…

Hanif Balis Twitter

-Pettersson kan berätta för Hanif Bali, att lögnerna gick ut i papperstidningen…

Från igår Sydsvenskan ljuger och fabulerar om Hanif Bali

Från Mary Agnes…

Läs och lyssna gärna, Sydsvenskans chefredaktör hotar Petterssons och yttrandefriheten

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Hanif Bali (M) mot Sydsvenskan

  1. Hon har en motsvarighet som skriver ledardrapor på KVÄLLSPOSTEN
    Tjabo Perlenberg tror jag han heter som i varje drapa sysslar med nidskriverier om SD, och dom företrädare för andra partier som vill samarbeta med SD, och likt en ledare för Hells Angels står han med armarna i kors och tror att det imponerar på folk,ha ha, löjligt.

  2. Man ska inte förvänta sig att han ska försvara svensk kultur.
    Tänk vilket liv det skulle bli om Mandela skulle avbildas som vit, otänkbart.

  3. Tänk om man hade en tidsmaskin och kunde ta reda på när den skitblaskan går i konkurs, iofs så kan det inte vara långt kvar så det får man säkert anledning till att fira av.

    För övrigt så har Bali både ballar och humor och skulle säkert bli en betydligt bättre partiledare för Moderaterna.

  4. Hanif Bali äger debatten. Byt mesproppen Ulf Kristersson mot Bali som M-ledaren, börja samarbeta med SD!

  5. Rakel Chukri, bli inte ledsen, men du ska veta att vi är många som slutar läsa när vi ser din byline. Vi betraktar den sidan och de flesta andra på ledar- och kultursidorna som spaltfyllnad i Sydsvenskan.

    Däremot läser vi gärna när Hanif Bali framträder på olika platser på nätet, även om vi inte alltid håller med vad han säger. Men han är ärlig och inte oförskämd och nedlåtande mot dem som röstar på andra partier.

Kommentera