De 19:s gäng

Rebecca Weidmo-Uvell har på sin blogg publicerat namnen på de personer som startade uppropet på UD.

Det var Johan Westerholm på Ledarsidorna som först gick ut med detta. Ni kan läsa hans artiklar här och i en av dem konstateras att initiativtagarna har nära kopplingar till Socialdemokraternas partitopp.

Detta bekräftas av Weidmo-Uvell som inte bara publicerar brevet som skickades till förvaltningschefen på UD. Hon publicerar också namnen på de 19 som stod bakom uppropet.

En av dem är Efraim Gómez, som här ses på bild med Margot Wallström.

Just Gómez har varit på tapeten förr. 2016 använde han 277 000 från Sveriges biståndsbudget till att bjuda hit sju FN-ambassadörer. Bara tre kom. I början av året ”försvann” en rapport, vars existens t.o.m. förnekades av Gómez. Rapporten som togs fram i samband med att Sverige sökte plats i FN:s säkerhetsråd dök plötsligt upp när påtryckningarna blev för stora.

Resterande namn på listan får ni själva googla på. Rebecca Weidmo-Uvell lär hålla koll på händelseutvecklingen åt oss. Misstänker att också Johan Westerholm gör likaså.

Weidmo-Uvells blogg

4 thoughts on “De 19:s gäng

  1. Ryggkliargänget i all sin prydo, förmodligen skulle ingen av dem haft den tjänst dom har idag om det inte varit för kontakterna inom partiet.
    Men dom går för långt när dom försöker att lägga sig i vem som ska regera landet, här är det inte tal om lojala tjänstemän, i vart fall inte mot
    väljarna. En fet spark i baken har dom tjänat in till.
    INFÖR TJÄNSTEMANNAANSVARET IGEN!

  2. Som vanligt när det gäller såssarna !!! Totalt hjärntvättade , demokrati enligt dom själva men bara när det är på deras promisser , annars bruntroll ! Totalt maktgalna !!!

  3. Det är Margot Wallström som fortfarande några dagar är chef för UD. Var är drevet från media för denna skandal?

    • Med den Extremt fega Media som Sverige har är det inte lönt att förvänta sig någon reaktion från det hållet!

Kommentera