Är Sverige det enda normala landet?


MEDIA. SVT rapporterar om valet i Brasilien. Jair Bolsonaro har fått 46,2 procent av rösterna när 99 procent är räknat, enligt Reuters. Den högerextrema preidentkandidaten ser med det ut att gå mot en storseger. Motståndaren, Arbetarepartiets Fernando Haddad, ligger på 29 procent, skriver SVT. 

”Under den gångna mandatperioden har politiken i mångt och mycket varit lamslagen på grund av korruptionsskandaler.”

”…tidigare presidenten Luiz Inacio ”Lula” da Silva, bland annat känd för att ha minskat fattigdomen… Är fängslad för korruption”…skriver SVT också, men då handlar det inte om kriminella vänsterextremister utan om representanter för arbetarpartiet. Det är typiskt nyhetsrapportering från vänsterextrema SVT.

-Pettersson undrar om SVT tror att Sverige är det enda normala landet i världen?

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


11 responses to “Är Sverige det enda normala landet?

 • Kapten T

  Kan inte motstå att kommentera även om det är flera månader sedan detta publicerades. ALLA civilisationer där männen har sminkat sig har gått under. I all enkelhet så förutspår jag Sveriges undergång med mascara rinnande nedför kinerna och en rosa fi…mössa på huvudet. 😉

  Gilla

 • anne b rat

  Är Sverige normalt?

  Gilla

 • Torleif

  På vilket sätt är Jair högerextrem?

  Gilla

 • Stefan Ekström

  Såg på nyheterna igår och så vinklat som vanligt. Man intervjuade förstås inte en person som rösta på höger partiet utan väljer en från andra blocket som är mindre och som ondgör sig mot höger politiken. Märkligt att man inte låter någon från vinnande partiet komma till tals… eller inte så märkligt….. Jösses!! vi är som ett gammalt öststats land!!!!!

  Gilla

 • Stenbock


  Nej det finns ett land söder om Östersjön,som åtminstone ligger på samma nivå.Liksom i Abzurdien bor och lever dess invånare av ”bättre slag”,som i en drömvärld,långt från importernas kriminella Ghetton.
  Galamiddagar på skatteslavarnas bekostnad,sker i stor varje vecka för de speciellt inbjuda högdjuren. Av damernas miner att döma,var såväl mat som dricka till full belåtenhet !
  På bilden från BZ ovan,ses några f.d. presidenthalvor ( som omgärdar en inbjuden judinna är båda av Socialistisk börd)

  Gilla

  • Kent

   Tack för dina glimtar från det stora landet söder om Sverige. Men så illa som det är i Sverige kan det väl ändå inte vara. Bajern balancerar väl upp det till något så när jämvikt.

   Gilla

 • Lukas

  I Sverige är allt till höger om VPK högerextremt.

  Gilla

 • Tony

  Endast i Sverige blir det onormal Normalt?

  Gilla

 • Maya

  Jag skrev 2011 att Sverige är sjukt. Det var en av anledningar att jag blev utesluten från SD kvinnor. Undrar hur de tänker nu efter alla dessa år.

  Gilla

 • Mike E

  Svenska SVT/SR pumpar nu helt öppet ut lögnaktig vänsterpropaganda. Att de kan göra det utan konsekvenser visar hur mäktiga och autonoma de är och hur illa ställt det är med Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: