Alliansen + Mp?

Efter att Stefan Löfven idag sagt nej till en uppgörelse med Alliansen, går Annie Lööf ut med att de bör inrikta sig på en regering tillsammans med Miljöpartiet.

Med både C och Mp i en svensk regering får vi nog anse det vara kört. Detta lilla rödgröna 4-procents parti har visat sig få ett oproportionerligt stort inflytande på de partier de hoppar i säng med. Inte minst när det gäller migration och ligger man sked med Centerpartiet i den frågan kan vi egentligen väntas oss vad som helst på den fronten.

Fast skulle Mp bjudas in till ett samarbete med Alliansen, misstänker jag att Moderaterna tämligen snart får se en väljarflykt som partiet hittills inte skådat. Ulf Kristersson har tydligt deklarerat att han inte tänker bilda regering med något parti som inte vill ha tydligt skärpta krav på asyl- och anhöriginvandringen. Fast Centerpartiet då, Uffe…Centerpartiet.

26 thoughts on “Alliansen + Mp?

  1. Varför är politiker kvar i Moderaterna? De kan ju inte vara där för att driva politik som Moderat. Är de bara där för att sitta av och få politikerlön med förmåner livet ut?
    Undra fall det krävs någon avgång i Östergötland från Moderat håll. M och KD i samarbete med V. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/regionradet-nu-far-sd-en-vagmastarroll
    Moderaterna går mer och mer till kommunister och deras politiker tycker tydligen det är bra.

  2. Waberi könsdiskriminering minister, Kaplan IS minister, Annie gymnasie gruppvåldtäktsmän minister

  3. Kaplan som bostadsminister, Waberi som Civilminister, Batra som inseminations komiker,
    Carlgren + Federley som Pride provrör, Reinfelt + ÖB som go go dansare på Pride, Annie som Afghan minister

  4. SD skulle naturligtvis ha ministerposter, som sköter Sveriges säkerhet och invandring, de hör också ihop. Ingen regering har tagit de uppgifterna på allvar senaste 20 åren. Det är bara titta på hur UD agerar med sina politiska aktivister och MSB tandlösa agerande med Forskningen om muslimska brödraskapet. Dessutom S löfte till Sveriges muslimska råd att slussa in muslimer i valbara listor i regering, landsting och regering.
    https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/
    Det känns instabilt med Sveriges säkerhet mot fientliga agendor.

  5. C och MP i samma regering är en katastrof Varför inte ännu ta V med så så säkrar de katastrofen Du är Kristersson en nolla Du har lösningen bakom knuten men för envis o dum för att utnyttja den Ta dej nu i kragen och ring Jimmie Åkesson och så sätter ni er C l och KD ner och tar ett allvarligt samtal Det skulle kunna vara räddningen

  6. Ett tips till talmannen. Gå ut på Sergels torg och plocka ihop en regering.
    Den skulle klara detta bättre än något parti i 7-klövern.

  7. Så det kunde bli då maktkåta politiker med komplexa personlighetsklyvningar tävlar med och emot varandra istället för att göra det folket vill de ska göra…

    SD är ett parti inte en individ!
    Hoppas på ny val (utan S fusket)

  8. Genialt!
    De har beskrivit den enda lösningen som gör att alla kan rädda löftet att hålla SD utanför maktens korridorer. Sossarna kan stödja det största blocked och samtidigt kanske få igenom sitt efterlängtade blocköverskridande samarbete.

    • Måste man skriva i klartext att det naturligtvis är förödande för Sverige för att få fler gillare?

  9. Vi ska nog inte förvänta oss att Svensk Media sätter åt Annie Lööf om hennes kontakter med Globallistmaffian, men det hade varit välgörande om någon utländsk tidning grillade henne på den punkten, det är rent ut sagt för jävligt hur vissa kan komma undan med vad som helst utan att ens bli ansatta av annars lusfräcka journalister. Har sagt det innan, och det tål att upprepas Annie Lööf är farlig för Sverige tack vare hennes ljusskygga kontakter.

  10. Den lille Napoleonen Uffe ser inte elefanten i rummet. Han är dummare än tåget och fattar inte att utan SD blir han aldrig statsminister. Man gärna det än att prata med SD eller hur Uffe? Jag vet inte om någonstans i världen finns dummare politiker som offrar makten för dumheten!

      • Ja och dom har varit i regeringsställning samtliga, men dom som inte är dumma hålls utanför, så vi kommer att fortsättningsvis ha dumskallar som ska styra skutan Sverige mot undergång.

      • Undergång ja Sverige har redan sån pass svår slagsida så trögtänkarna borde VAKNA men vad ska till för att få igång kugghjulen mellan öronen på Dumsvensken???

  11. Fast 60 procent är emot vår socialistiska regering. Mp har 4 procent. Utan Sd blir det inget maktskifte. Nu måste C o L bekänna färg!

  12. Även utan C och mp kan ingen lita på att Kristersson minskar musliminflödet. Makten och härligheten i form av hög lön och livstids ekonomiskt oberoende för familjen och de närmaste släktingarna är det som sätts högst på prioritetslistan.
    De höga politikerlönerna och de frikostiga förmånerna har korrumperat och förstört svensk politik. Även alla snorungar som aldrig haft ett riktigt jobb innan man blev valbar spelar in och är ett stort gissel.

  13. Ett litet tips, Fridde. Förbjud bilgrillningar, så har du nått ditt miljömål utan att du behöver trixa något mer den närmaste tiden. Ta ledigt och peta navelludd eller något annat på din nivå. En bonus för oss andra blir ju att vi kan få slippa höra ditt bjäbbande, under tiden.

  14. Alliansen plus marodörmupparna når inte 175 mandat, det lutar åt M eller M+KD eller äntligen samtal med Jimmie eller nyval. De är hårda bud i Mellerud för Tuffa Kakel Uffe.

    • Det finns bara ett alternativ för Sverige idag och det är ett NYVAL där inte någon Svensk får vara med och räkna rösterna efter valet.
      Vi måste säkerställa att alla röstsedlar får vara med i räkningen och inte som i det senaste valet hälften av SD:s valsedlar blev bortkastade och 7-klövern fick massor med procent som aldrig röstats om.
      Ett nyval som går rätt till önskas.

  15. Fridolinen skulle nog kunna tänka sig att räcka en hjälpande hand om han fick fri invandring, förbud mot bilar och kärnkraft, 100 % i skatt och att svenskarna kastades ut på gatan.

    Problemet för både Fridolinen och Kristersson är ju att mandaten inte räcker ändå men kanske kan Kristersson lova proletariatets diktatur åt Sjöstedt och superextrema löner åt ledartrojkan i Socialdemokraterna mot att han, majoren och rödluvan får sin alliansregering. Kunde ju fungera och då behöver ingen förnedra sig med att prata med Åkesson.

    • En alliansregering skulle nog fungera om Kristersson gick ut och lovade Löven att han fick bli statsminister om han stödde en sådan.

  16. Jag kan tipsa Ulf Kristersson om ett parti som vill ha tydligt skärpta krav på asyl- och anhöriginvandringen som han kan samarbeta med.

  17. Alltså…den där Uffe K är ju dummare än en gås. Nu fattar vi vilken sopa han är. Och den mannen vill en del ska leda landet.
    Det är att svära i kyrkan men tror till och med Löfven klarar det minst lika bra,eller dåligt för att vara tydlig.
    Kan inte Ulf Adelsohn ta över en tid nu så det blir lite ordning i ledet?
    UK måste bort.

Kommentera