Är man rasist?

Är man rasist om man anser att religion enbart ska utövas i för denna avsedda byggnader? Är man rasist om man anser att religiösa klädesplagg enbart ska bäras i dessa byggnader och i hemmet, inte i det offentliga och på arbetsplatser?

Är man rasist om man anser att staten och inte religionen ska styra de lagar och regler vi har att rätta oss efter? Är man rasist om man anser att religion aldrig får bli svaret på varför man inte jobbar, varför man inte integrerar sig och varför man inte respekterar? Ja, det finns de som anser det!

19 thoughts on “Är man rasist?

  1. Rasism är att ta ställning för det egna kulturella, och inte anpassa sig till andras nycker. Att hävda det egna, istället för att ge efter för andras rasism. Att stå på sig, så inte nån annan gör det. Så klart att det är rasism, i positiv bemärkelse. Något annat vore underkastelse och eftergivenhet andras rasism. För det som pekas ut att reagera mot, är ju självklart också rasism. Frågan är bara vilken sorts rasism vi vill ha. Om ALL ska vara tillåten. Eller om vi ska förinta ALL självhävdelse i sann nazistisk förintaranda. För det mångkulturellas skull.

  2. I Sverige är man alltid rasist om man inte tycker och säger det makthavarna och det övriga etablissemanget bestämt får sägas och tyckas !

    • Övriga etablisemanget? Du menar väl ”rabiatvänstern” utbaserad av MSM/Public Service!!!!

  3. I Sverige är man rasist om man vill begränsa invandring och i synnerhet om man sympatiserar med ett parti som vill ha minskad invandring. Då får man inte ha fackliga uppdrag eller hyra lokal och man riskerar blir utesluten i förenings- och sällskapslivet.

  4. Absolut inte. Dessutom kan man undra vilken/vilka, som har tolkningsföreträdet att döma någon till rasist eller främlingsfientlig? Det har blivit luddigt med definitionen. Om man tycker illa om mördare, rånare och kriminella i allmänhet och dessa kriminella råkar vara från mena-länderna impregnerade i medeltida klankulturer, så är man per definition inte rasist om man önskar att de utvisas med automatik. Tvärtom tycker jag de, som vill ha kriminella kvar i samhället är rasistiska eftersom de vill belasta skötsamma Svenskar med större kostnader och kriminalitet än de borde stå ut med.

  5. Den styrande elitens mantran ”rasist, fascist och nazist” är till för att trycka ned och lamslå den Svenska befolkningen som naturligtvis grubblar på varför världens minst rasistiska människor (Svenskarna) utsätts för detta förtryck. Samtidigt importeras miljontals av de i genomsnitt mest rasistiska folkslagen hit, vilka man dagligen genom medierna inbillar att det bara är offer för Svenskarnas rasism, när det i själva verket är tvärt om.


  6. ÄR MAN RASIST då man vill ge de sargade Land
    de övergivit bara väl…de är skyldiga sitt hemland
    att återuppbygga det som de i många fall hjälpt till
    med att rasera…
    en liten hjälp på traven liksom, i human hjälpanda
    från oss skulle jag ist. vilja påstå…tror de som blivit
    kvar, en vacker dag i framtiden kommer att tacka
    oss…då för ha haft initiativet att då en gång ha för-
    passat deras söner dit de verkligen hör hemma??
    …det är höjden av modern slavhandel då 82:an
    nu betraktar krakar till barn, som våra och även
    som pensionsräddare åt besuttna Svenska mesar

  7. https://youtu.be/Few8kJ0zfnY

    Svensk elektronik har nått högsta nivån: man kan programmera in nästan vilka former som helst och få dem utskrivna i politiskt korrekt material.
    Ta tvättmachinerna till exempel: man stoppar in en vit man och får ut en svart antropoid

  8. På 70-talet i Sverige fanns visserligen muslimer. Men de var en liten harmlös grupp och de var arbetskraftsinvandrare. Muslimska kvinnor bar inte hijab på den tiden (undantag äldre kvinnor). Det var först på slutet av 80-talet som yngre och medelålders muslimska kvinnor började täcka sitt hår.

    • Samtidigt mad att Muslimska Brödraskapet etablerade sig samt började importera Salafistiska/Wahabistiska mullor. Moskéerna är roten till allt ont från islam!

  9. Är man rasist om man tycker att islam och nazism är båda lika dåliga politiska våldsideologier?

    • I vissas ögon är nog jag också då rasist. Fast dessa människor har ju ingen aning om vad för sorts människa jag är och vilka värderingar jag står för, så varför bry sig vad de tycker ?

      Ta seden dit man kommer , är ju ett bra ordspråk. Men det tycks ju inte gälla alla.

Kommentera