Virtanen undrar hur länge han ska straffas för det han varit med att skapa

MEDIA. Fredrik Virtanen var tidigare skribent på Aftonbladets ledarsida men fick sparken när han anklagades för sexuella övergrepp. Nu skriver herr Virtanen ett debattinlägg i Expressen om #metoo-anklagelserna mot honom förra hösten. Han menar att de journalistiska principerna och pressetiken gav vika för skvaller och klickjakt.

-Pettersson säger att det är tuffa tider och den så kallade journalistiken och pressetiken har fullständigt gått över styr. Fredrik Virtanen är inte dömd för de övergrepp han anklagas för, men innan Virtanen själv drabbades var han inte så noga med drev och pressetik, så ett par år till ute i kylan tycker jag är rimligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

24 thoughts on “Virtanen undrar hur länge han ska straffas för det han varit med att skapa

  1. Skall han arbeta skall han vara opartiskt. Han behöver en utbildning inom journalistik på riktigt. Fast i och för sig anser jag att han kan få smaka på sin egen piska. Karma ger igen! Och i hans fall är det helt rätt.

  2. Till er alla som gör tummarna ner ! Den dagen ni själva blir drabbade och den dagen kommer att infinna sig även för er då ska ni faktiskt få en tumme upp av mig i stället !!!!

    • Det har helt plötsligt blivit väldigt många tummen ner vilket i sig inte är något fel både upp och ner ska naturligtvis förekomma i en seriös debatt men frågan är hur många tummen ner som också skriver och tycker till vilket även ingår i en seriös debatt, att bara gömma sig bakom en tumme ner är inte speciellt trovärdigt, nej man ska skriva åsikter sitt riktiga namn och stå rakryggat för det.

    • Jag har redan drabbats .Fick gå arbetslös i flera år på grund av mina ”rasistiska åsikter”, inte för att jag har brukat våld.Det är en stor skillnad .

  3. Hur länge ska jag straffas??? Ja SD får ju bära hundhuvud år efter år för något dom inte har medverkat till, så det är inte mer än rätt att Virtanen som den hycklare han är får befinna sig ute i kylan?

  4. Nu ska vi tycka synd om Virtanen. Men när Wolodarski har tillgång till toppenadvokater för att inhösta en halv miljon kronor till DN från Sara Skyttedal så är det inge journalist som törs gråta offentligt. Tvärtom.

  5. Det gick bra så länge dreven drabbade alla andra. Tänker också på SD:är som förlorat jobb, förtrondeposter, fackliga uppdrag.

  6. Virtanen vill tas till nåder. Hur är det med alla SD-politiker som hängts ut för något de sagt eller gjort. Har också de en preskriptionstid?

    • Inte mycket att bry sig om.

      Dom verkar vara analfabeter … kan uppenbarligen varken läsa eller skriva kommentarer … bara kapabla att klicka tummar ned … antagligen på uppdrag av någon överordnad ”husse”

  7. Livstids utfrysning, det är samma som all skit han hävt ur sig om alla som inte passat hans respektlösa åsikter.
    Låt karljävel sälja biljetter i en kur åt SL, men det kanske är för komplicerat.

  8. Malou von Sivers intervjuar Cissi Wallin i TV4, 2018-10-04.

    2011 polisanmälde Cissi Wallin ”den feministiske ledarskribenten” Fredrik Virtanen för våldtäkt. Förundersökningen i fallet lades ner.

    Efter att Cissi Wallin avslöjat att mannen som hon hävdade våldtog henne så har Fredrik Virtanen polisanmält henne för grovt förtal.

    Här är den färska videon från TV4-intervjun med Cissi Wallin: (Speltid 14 min. 29 sek.)

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=3Kg8l_vpago&w=560&h=315%5D

    Cissi Wallin: Aftonbladets Fredrik Virtanen drogade och våldtog mig
    (Publicerat 16 oktober 2017)

    Läs mer på:

    http://www.friatider.se/cissi-wallin-aftonbladets-fredrik-virtanen-v-ldtog-mig

  9. Sent ska syndaren vakna!
    Jag vill minnas att VIrtanen var kompis med en viss våldtäktsdömd Hjälte, arbetskompisar på Aftonbladet. De hade ett ganska vidrig beteendet mot kvinnor på krogen när det begav sig på 90-, 00-talet.

  10. Han kanske ska pröva lämna in en skriftlig nådeansökan till jämställdhetsmyndigheten? De har säkert erfarenhet att handlägga eventuell ojämställdhet?

Kommentera