Södermalmsbo kräver könsuppdelad hundrastgård

PATRIARKAT. Att honhundar inte får vara på rastgårdarna medan de löper, är inget annat än ren könsdiskriminering. Det menar Södermalmsbon Carola Kastman, som nu kräver att staden agerar – genom könsseparerade rastgårdar för tikar.

Lars Vilks rondellhund Muhammed funderar på Carola Kastmans förslag

Så länge som Södermalmsbon Carola Kastman haft hanhundar har det aldrig varit några problem att släppa lös jycken bland dess gelikar på stans rastgårdar.Men när hon med den nyinskaffade tiken Coco som vanligt skulle besöka sin hundrastgård på Söder, fick hon en total chock.

– Jag fick inte sl äppa in Coco, eftersom hon just då löpte och de andra hundägarna sa att det gör hanhundarna som galna. Jag frågade då var det finns hundrastgårdar för tikar, och fick svaret ”ingenstans”.

När Carola Kastman började undersöka situationen närmare visade det sig att det inte finns en enda hundrastgård där enbart löpande tikar får vistas i hela stan. Och inte nog med det. Det finns inte i hela Sverige, enligt Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben – som inte ser något problem med den saken.

Läs mer på StockholmDirekt…

-Pettersson har noterat att människan har haft hundar som husdjur i tusentals år och i alla tider löst de problem som Carola Kastman och hennes hund har.

Jag vet inte vad Carola Kastman sysslar med men misstänker att de flesta människor nog anser att det finns viktigare saker att lägga skattepengar på. När det gäller Söderhalm är det säkert problem med utrymmet också.

Att patriarkatet följer med ända in på hundgårdarna hade jag aldrig kunnat tro, säger Kastman som nu lämnat in ett medborgarförslag att en könsseparerad hundrastgård för tikar anläggs vid den lilla gläntan vid caféet Nyfiken Gul vid Årstaviken.

– Jag tycker att Södermalm ska gå i bräschen och vara först med den här unika satsningen. Men det här är en större politisk fråga, jag nöjer mig inte förrän det finns minst en könsseparerad hundrastgård för tikar i varje stadsdel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

28 thoughts on “Södermalmsbo kräver könsuppdelad hundrastgård

  1. Det finns väl inga andra alternativ än att hundägarna får det bekostat via hundskatten om inte lokala hundklubbar kan gå ihop och hjälpa sig själva?

  2. Löpande tikar och mens är bara en patriarkal konstruktion för dominans. Mens har INGENTING med kön att göra.

  3. Hon är säkert en av dem som bidragit till att FI nästan blev
    utraderade vid årets val, det är inte bara Anders Lindberg som
    bor på Dårmalm?

  4. Dessa fjolliga Södermalmsbor. Öppna en egen rastgård för egna pengar då, du stolliga hundägare.

  5. Galenskaperna fortsätter i oförminskad takt i detta vårt hårt sargade fädernesland Sverige. Jag förstår om Moder Svea gör revolt.

  6. Det var inte så länge sedan en grupp forskare skickade in en massa medvetet löjliga artiklar till diverse feministiska forskningstidskrifter, varav flera publicerades. “One published paper proposed that dog parks are “rape-condoning spaces.”” Oturligt nog fick twitterkontot @realpeerreview syn på artikeln och skämtet avslöjades i förtid. Läs mer här:
    https://quillette.com/2018/10/01/the-grievance-studies-scandal-five-academics-respond/

  7. Jag har haft flera tikar som i vanliga fall var ganska negativa till att ha hanhundar nosande där bak, men när de löpte blev de mycket tillmötesgående.

    En hundrastgård var inget bra ställe att rasta sin tik på då, men det vore ju praktiskt med en avdelning för löpande tikar, så kvinnas förslag var inte så tokig.

    Men å andra sidan känns det som onödiga kostnader, eftersom det går bra att rasta hunden under en vanlig promenad under den tiden.
    Grannhunden fick fnatt när en av mina tikar löpte och höll ägarna vaken om nätterna.

  8. https://imgl.krone.at/scaled/1783546/v1dc5b1/630×356
    Prioriteringarna skiljer sig i Abzurdistan enormt,från andra delar av klotet…
    I Italien sker nu efter många år,äntligen en upprensning av bl.a. moralen.
    Minister Salvini har sedan han trädde till,städat upp mängder av ting som socialisterna genom åren låtit försumma.
    Senaste är ett totalförbud för den arabiska slaktmetoden av djur.Undrar om inte ”djurvänner” o. liknade gröna personer,vrider sig i våndor när det nu är en ”rasistisk/populistisk regering,som skapar allt till det bättre.

  9. Jag trodde det var standard med hundburka på Södermalm. Men då glömde jag att de mest angelägna bor längst bort från mångkulturen.

    Släppa en löpande tik i en rastgård med hanhundar är som, ni vet vad. 😉

    • Då kanske det är som många gör gällande,att Fjollträsket skiljer sig från alla övriga orter i Abzurdien ? Inget ”HEN” för hundar !

  10. Samtidigt som vi tvåbenta tvingas allt mer ofta att dela toaletter mellan män, kvinnor och övriga hönor för att inte såra någon ..Lustigt det här.

  11. Könsneutrala toaletter för människor men könsseparerade för hundar, logiken går inte ihop.

    Södemalmkvinnorna vill med andra ord ha nerpissade och urinstinkande toaletter där de kan stå vid pissrännan och urinera genom sin medhavda pisstratt medan cuckhanarna står vid sidan om och viftar med snorren. Men för lilla vovven duger det inte utan då skall det vara separata.

    Min fråga till dessa löjliga södermalmsbor är, hur ska ni göra för de hundar som är homosexuella, de hundar som är könlösa, de transsexuella hundarna, de hundar som har ett annat kön än hane och tik… Har ni inte tänkt på det eller sitter ni fast i ålderdomliga patriarkala könsmaktsordningar!!?

  12. Räcker det inte med no go zoner för oss vita svenskar utan feministerna ska dra in våra hanhundar i deras sjuka värld ? Könsseparerade hundratgårdar , badhus , skolbussar .moskeér osv . När ska det ta slut på denna idioti ? När ska våra politiker och den slumrande 87% av Sveriges befolkning vakna och se den destruktiva verklighet som väntar runt hörnet om vi inte får stopp på vansinnet vi av globalisterna utsättts för ?

  13. Carolas efternamn slutar på man, det upplever jag som fruktansvärt stötande, hur står hon ut?

    • Haha. Kanske skriver jag till henne och säger att hon måste byta sitt efternamn till kast -kvinna. Kast…man… Nu klarnar det här

  14. Nej det går inte! Kön är bara en konstruktion sägs det. Och då gäller det samtliga däggdjur, så ”förklara” för både hon-och hanhundarna att de ska bortse från den sk ”könsmaktsordningen”, alla är lika! 🙂

      • Kan en människa vara katt, kanske en hund kan vara det också. Eller en homosexuell hen. Det finns många varianter i naturen, sägs det.

    • Har aldrig sett det själv, men det sägs att vissa hanhundar kan ”leka människa” ibland och göra vissa saker med sina mattar.

  15. Ha ha ha, där fick vi dagens första skratt!!!
    Varifrån kommer alla psykfall?
    Så går det när psykvården läggs ner och dårarna får röra sig fritt.

Kommentera