Släpp inte fram SD säger mannen som skulle fixa skolan på hundra dagar

VALET 2018. Det är på riktigt nu. I Hörby blir en sverigedemokrat kommunstyrelsens ordförande. Förra året kämpade han aktivt mot att kommunen skulle fira Pride och hissa regnbågsflagga.

Att säga att Hörby var för alla var att bjuda in ”nekrofiler, pedofiler, koprofager, tidelagare” skrev Hörbys blivande kommunstyrelseordförande Stefan Borg (SD). Sverigedemokraterna fick inte 51 procent av rösterna i Hörby. De kan bara ta makten om någon annan ger den till dem. Och det var Moderaterna i Hörby beredda att göra, skriver Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin i dagens Expressen. 

-Pettersson noterar att Gustav tydligen inte insett hur det står till i Hörby och stora delar av vårt land.

Om Hörby på bloggen…

Herr Fridolin har inte insett att han har en stor del i Sverigedemokraternas framgångar genom att tvinga igenom en galen migrationspolitik, först med Reinfeldt och sedan med Löfven.

Gustav Fridolin borde ha bromsat invandringen, då hade han haft större chans att klara skolan på 100 dagar, som det ser ut nu, tack vare dig Gustav, får vi hoppas att SD får lite mer makt på andra platser än Hörby också…

Ni kanske inte tror det, men den här lille gossen är faktiskt Sveriges utbildningsminister, i varje fall några dagar till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Släpp inte fram SD säger mannen som skulle fixa skolan på hundra dagar

  1. Man behöver inte ha mycket under hatten för att bli minister i de rödgröna patrasket En grunförutsättning är ändå att man är vuxen

  2. Kommunerna ska inte syssla med Pride och annat politiskt styrt åsiktsförtryck.
    Det får de närmast sörjande sköta själva med egna pengar. Läser varje vecka om behov som inte blir tillgodosedda i min kommun.
    Men pengar till saker som inte har med kommunal verksamhet att göra, där går det att finansiera.

  3. Grattis till lokala Hörby men tyvärr så hjälper det inte det övriga Folkhemmet som förblöder !

  4. Konstaterar, det positiva, att flera miljöpartister läser om Gustav här på bloggen. Detta konstaterande framgår av de många tummar – ned.
    Jag ger tummen upp när deras parti åker ur Riksdagen. Dock föreligger en nationell fara för nationalstaten Sverige att innan dess har miljöpartiet blivit kuppat av muslimska företrädare. Kamske Gustav är en kamelont – grön miljö, grön flagga

  5. Ledarskribent på AB, skulle passa denna miljöpartist, som snart har tagit sitt parti ur riksdagen.

    Demokrati och respekt för åsikts- och yttrandefriheten, har inte varit hans starkaste ämne som politiker. Om nu något ämne har varit det?

  6. Om man nu har någon ”insikt om sina tillkortakommanden” så borde denne s.k. politiker för LÄNGE SEDAN BETT OM URSÄKT OCH AVGÅTT UTAN ERSÄTTNING FRÅN RIKSDAGEN !!
    Min åsikt eftersom jag vet att om du som anställd i ett VANLIGT AKTIEBOLAG OCH GÖR ETT FEL BLID SKADESTÅNDSSKYLDIG OCH MÅSTE AVGÅ !!!
    Dessutom utan avgångsvederlag och lön efter avskeds datum !!
    Tack å hej …..

  7. Att stå upp för sin egen åsikt är tydligen en fobi. Anser därmed lille Fridde att demokrati = en hjärnskada ? För i så fall bör han genast låsas in, för sin egen skull och andras.

  8. Släpp inte in (MP)-somalier i Sveriges riksdag … i synnerhet inte sådana som Leila Ali-Elmi.

    Med tanke på Miljöpartiets mindre lustiga kopplingar till islamism, lär det väl visa sig om Leila Ali Elmi är en ulv i fårakläder eller om hon först och främst slåss för det svenska samhällets utveckling och inte islams.

    ”Personvalsraketen”

    https://petterssonsblogg.se/2018/09/16/personvalsraketen/

    Spiken i kistan Mp?

    https://petterssonsblogg.se/2018/09/19/spiken-i-kistan-mp/

  9. I Skåne är SD största parti i 19 kommuner.
    Det måste ju betyda något.
    I Fridolins hemkommen Hässleholm är SD största parti med 16 mandat och MP minst med 2 mandat.

Kommentera