Sandor vill ha två lucior, en svart och en vit

INSÄNDARE Malmö 5-10-2018

Till Viveca B Linden, Malmö stad

Eftersom ovanstående datum är den sista dagen för att anmäla kandidater till årets Lucia i Malmö så vill jag faktiskt föreslå att man i år utser två Lucior i staden.

Eftersom man i år tydligen kan anmäla en man till detta så är en av mina kandidater just en man. Dom två som jag tycker är lämpliga till Lucior är det äkta paret Basiru Jammeh och Katrin Stjernfeldt – Jammeh, kommunalråd i Malmö.

Sandors förslag på Lucior i Malmö. Kommunstyrelsens ordförande och finanskommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster och hennes man till höger. 

Genom Basiru Jammeh så får man ju en färgstark man som ju verkligen framhäver det mångkulturella Malmö på ett föredömligt sätt samtidigt som man ju med fru Stjernfeldt – Jammeh bibehåller den svenska traditionen av Luciafirandet.

Eftersom det redan nu har framförts kritik mot att årets Lucia kan bli en man, så sent som idag så finns det en lång insändare i dagens sydsvenska från en f d lärare som är kritisk mot detta, så är det ju enligt min mening ett genidrag att ha det äkta paret Stjernfeldt – Jammeh som Lucior. På detta sätt så är ju båda könen representerade och även mångkulturen samt den svenska kulturen.

Med andra ord så är kritiken från båda sidor tystade på ett effektivt sätt. Kan väl inte bli mycket bättre?

En annan fördel som man får på köpet s a s är ju att detta Luciapar antagligen kommer att uppmärksammas i hela landet och säkerligen utomlands också och Malmö kommer genom detta att bli ännu mer känt.

När Lucia är över så kan ju Malmö stad utnyttja denna trevliga familjekonstellation av Lucia lång tid framöver också i olika reklaminslag för att locka hit turister och andra.

En slogan som skulle kunna användas är följande : Kom till Malmö hit, här är Lucian både svart och vit!

För min egen person så har jag en önskan och det är att jag som en belöning och ett erkännande för ovanstående förslag skulle kunna få deltaga i Luciatåget som Stjärngosse.

Visserligen så är jag 66 år och inte längre så vacker som jag en gång var för länge sedan men det kanske upphävs att jag sedan 62 år tillbaka är nyanländ till Sverige.

Alltså så blir mångkulturen genom mitt deltagande ännu mer representerad viket ju måste vara positivt.

Sandor Herold, Malmö

24 thoughts on “Sandor vill ha två lucior, en svart och en vit

  1. Med dig som stjärngosse, blir ju åldersspannet också representerat. Nåt som alltför ofta neglegeras och glöms bort. Där drar man sig inte för att diskriminera minsann. Då gäller inte allas-lika-värde-principen inte.

    Se bara på riksdagen: Endast 6 av 349 ledamöter är över 65 år. Det är endast knappt 2%. Men antal pensionärer i vårt avlånga land är 25%. En KRAFTIG underrepresentation alltså! SÅ FÅR DET BARA INTE VARA!

    Men det är väl bara för att man ska få in en massa vänsterfolk i riksdagen förståss. Det är som med invandringen till vårt land. Att den är så hög, är bara för att man ska få in mer socialistisk röstboskap, från maktens sida sett. Det samma är det med ålderssammansättningen i riksdagen. För det vet ju politikerna i maktens kortidorer, att ju yngre, ju radikalare och hätskare gentemot expempelvis SD och allt bevarande av vårt land och dess traditioner. Och ju lättare kan man då förgöra allt gammalt, till förmån för det egna kommunistiska feministiska, och all bizarr extrem och islamistisk utifrånkomnande ”kultur”. OCH DET ÄR JU BRA, tycker man i etablissemangets unkna dödsstinkande sfäter.

  2. På Södra skolan i Motala 2008 så röstades det fram en kille till skolans Lucia.
    Rektorn sade därmed ifrån och satte stopp.

    ”Freddy får inte bli lucia”
    https://www.expressen.se/nyheter/freddy-far-inte-bli-lucia/

    Lucia var en jungfru.
    Vilket inte killar är.

    ”Fråga: Vem var ”den heliga Lucia” (Sankta Lucia) som vi firar?”

    Det enda vi med säkerhet vet är att Lucia var en kristen jungfru som föddes på 280-talet i Syrakusa på Sicilien och dog martyrdöden redan i 20-årsåldern, troligen år 304, under den romerske kejsaren Diokletianus
    förföljelser av de kristna. Resten är legender…
    http://www.alltombibeln.se/bibelfragan/lucia.htm

    Med lussetåg så har redan moralpredikarna fåt bort tomten med nissarna.
    Samt de 3 gubbarna med hattarna på sne.

  3. Sandor, som lucia bör du vara iklädd en homorandig klänning, stickad fittmössa och näbbtofflor och hålla i ett trollspö.

  4. Och efter Lucia så kan dom uppträda på cirkus i en glasbur och inför betalande publik.

    Även om jag starkt tvivlar på att någon vettig människa frivilligt betalar för att beskåda detta ”par”

  5. Han till höger vill kanske en del ha som Lucia, inte jag iaf, han borde få en enkel biljlett hem tillbaka till sitt hemland istället.

  6. Varför diskriminera någon? Låt alla som vill vara lucia i Malmö vara det. Precis som i småbarnsgrupperna i förskolan.
    För det är väl det Malmö är, ett vuxendagis med feministmarxister som inte vet att göra rätt för sig utan måste ha mycket stöd av staten för att överleva?

    • Den patriotiska stolta och tvättäkta Skånepågen Edvard Persson skulle vända sig i graven många varv om han visste hur hans kära Skåne och Sverige ser ut idag och hanteras av eller rättare sagt misskötts av totalt inkompetenta mångkulturälskande politiker !

      • Edvard Persson sångaren och filmskådisen var en Skånepåg långt in i hjärta och själen.
        Hans kära och älskade Skåne som han sjöng om ifrån ovan.
        Det sista Edvard sjunger om i sin melodi är kloka ord ifrån denne vise man.
        Med att komma upp och se samt skämmas.

  7. Med lussetåg och julpynt kommer det återigen bli ett rabalder.
    När det inte får firas som hör advent och julen till.
    På t.ex. dagis och skolor för det finns dem med en viss religion så tas allting bort.
    När de små själva tycker om och det är jätte kul att få vara med när det skall julpyntas. När de själva sittandes vid borden och både målar – ritar samt tillverka egna julsaker.

    När det får komma in ett lussetåg i en moské och får lussa med havandes av lussekatter – pepparkakor och glöggen är lätt räknat..

  8. Ett litet förspel till World Pride där stan ska satsa 40 Mkr. Där torde krävas en heltidsanställd extern revisor.

  9. Varför ha en vit Lucia i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige där vit är lika med något negativt och är på väg ut tillförmån för icke vit som idag är helt inne ?
    2018 ska man i Sverige för ha det högsta människovärdet vara politiker, icke vit, kriminell ej heterosexuell och var en s.k stackars nysvensk.

  10. Ja varför söka sig utombys,när man har två så präktiga kandidater på hemorten ? Vet inte om man som utsocknes tillåtes rösta.Om skulle dock min röst hamnat för de två typiska ljuspunkterna,i Malmö !

  11. Sandor Herold, du är bara för skön.. starta ett parti, för du får iaf min röst.
    Du är en av få i detta land som ser hur jävla sjukt allt blivit..

Kommentera