Tabut

”Tabut har nu gått så långt att det hotar lamslå hela partisystemet”.

Så skriver Håkan Boström i en ledartext på GP. Det handlar givetvis om 7-klöverns beröringsskräck för SD och hur denna fullständigt paralyserar den svenska politiken. Skäms politiker, skäms ta mig fan!

De här orden från Boström bör ni ta med er, men läs hela texten för den förklarar en del.

”De som menar att SD är ett hot mot demokratin bidrar själva stegvis till att underminera den demokrati de säger sig försvara”

11 thoughts on “Tabut

  1. Hur kan någon bli så urbota dum så att han påstår att SD är odemokratiskt.
    SD är det enda partiet i Sverige so har sträckt ut handen till samtliga partier och sagt sig via tala med dom. SD är det enda partiet i Sverige som inte var med i Demokrati Ödeläggelsen, för dom blev på ett mycket demokratisk sätt inte inbjudna.

  2. Räknar man in SD så får den borgerliga sidan runt 60% om L och C kan räknas dit.
    Det finns fyra varianter ett ta med SD på något sätt och saken är klar. Två någon form av superdö. Tre L och C ingår eller stöttar en semikommunistisk regeringen.
    Fyra någon form av minoritetsregering med förmodligen C eller kanske S.
    De tre sista alternativen kommer att ge Sverige åtta nya förlorade år. Allt för att slippa föra sakpolitik och stänga ute SD.

    • Socialisten Björklund tillhör numera extrem-vänstern, sedan det visar sig att han sponsrar EXPO med kontanter.

  3. https://imgl.krone.at/scaled/1781705/v9f6e4d/630×356
    Skall bidraga med ett exempel från EU,och deras totalitära styre.Som kanske bekant,har Italiens nya regering beslutat rubba på den 2 %-regel av NP. Nya beslutet innebär att man ökar låneskulden,för att i mån göra det lönsammare att arbeta. M.a.o. sänker skatter för dem som mest av alla behöver slantarna,för livets uppehåll.
    Detta retade upp alkoholisten EU-Junker till den grad,att han hotade med repressalier,och jämförde dem med Greklands förfall.
    Italiens svar till denna ”lullande hövding” kom genom Italiens minister Salvini.
    I hans svar till EU heter det, ” jag talar bara med nyktra personer, med Junker först sedan han druckit,ett par glas vatten” !

  4. Sagt av Anders Fogh Rasmussen en klok och klarsynt f d statsminister i vårt grannland Danmark. Han insåg mycket tidigt vilka katastrofala effekter det svenska vanstyret skulle få.

    https://i1.wp.com/www.frihetssmedjan.se/wp-content/uploads/2017/01/15844452_1395806193804236_6851418448413886522_o.jpg

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/01/2017-01-03_0808_001.png

    Bilderna med undertexten ovan kommer från SVT:s program ”Toppmötet” som sändes i början av januari 2017 där fd statsminister Fredrik Reinfeldt intervjuade Anders Fogh Rasmussen.

  5. Det som pågår är en ren parodi på demokrati. Dessa gamla sunkpartier som i princip spelat ut sin roll de känner sig hotade av att folk har mer och mer börjat tröttna på dem. Må de begravas och hamna på historiens soptipp.

Kommentera