44% av u-hjälpen till palestina används för att belöna mördare

Belöningar till de mordlystna muhammedaner som sitter i Israeliska fängelser samt ”Lön” till släktingar till ”martyrer” kommer inte att stoppas, Martyrer är vad det mordlystna muslimer som ”stupat” när de försökt att mörda israeler.

Palestina Abbas  säger att dessa mördare är : ”Stjärnor i det palestinska folket” . 
Abbas säger: ”Även om vi bara har ett öre kvar, kommer det bara att spenderas på martyrernas och fångarnas familjer, och först därefter kommer det att spenderas på resten av folket”
 44 procent av det belopp som Palestian mottar från utländska givare spenderas på belöningar till mördare och våldsverkare.
LÄNK 

FjärranÖsternRedaktören påminner om att Sverige genom förmedling av utrikesblondinen är en stor finansiär av palestians mord o terrordåd!

1 Israelisk shekel är c:a 2,47 svenska kronor.

 

7 thoughts on “44% av u-hjälpen till palestina används för att belöna mördare

  1. Innan jag glömmer helt och hållet en annan sak; jag vill minnas att efter terror attacken mot Bataclan klubben i Paris där ca. 130 människor mördades för, jag tror ca. två år sedan, av Muslimska Jihadister med hjälp
    av automatvapen, handgranater och machetes, kläckte vårt geni till utrikes
    minister ur sig vid en radio utsändning orden ” ja, detta är en väldigt olycklig händelse, vi befarar att detta kan ytterligare förorsaka eller förstärka den Islamofobi som redan tyvärr existerar i Europa”.
    Slut på citatet! Jag har inget minne av att hon uttryckte någon sorg eller medlidande med de mördade offren, varav de flesta var mycket unga, de flesta i tonåren eller i tidiga tjugoåren!
    Vilken ofantlig tur att jag har för avsikt att emigrera för gott från både Sverige och Europa inom ett par veckor! Jag har verkligen ingen lust att befinna mig i Europa när kontinenten kollapsar i våld, som t.ex Jugoslavien gjorde på 1980 och -90 talet, om nu någon kommer ihåg detta.
    Det mest multikulturella landet i Europa; Kroater, Serber, Muslimer och andra etniska minoriteter som inte tålde synen av varandra. Och titta hur bra det gick med det sociala experimentet! Sverige är i dag ett enda stort
    dårhus med en verklig ”death wish”. Därmed intet ont sagt om Charles
    Bronson, han var en ganska hyfsat bra skådespelare i både Death Wish 1
    och Death Wish 2. Men det var trots allt bara Hollywood. Det vi har i Europa i dag är tyvärr verklighet!

  2. Sverige tillsammans med Norge, Schweiz, och Holland har utmärkt sig
    som särskilt fientligt instämda mot den judiska Staten Israel bland Europas länder. Dessutom har Sverige som ett av de mycket få länderna i Europa eller i Västvärlden erkänt Palestina, var nu det landet ligger! Jag kan åtminstone inte hitta det på någon karta. Jag kan bara hitta Israel på kartan i detta område. Kanske för att det finns en judisk historia på ca. 3700 år i området! Långt före Islam och Muslimer blev ett begrepp på 600 eller 700- talet e.kr. Koranen tror jag kom till år 632 Anno Domini, eller däromkring. Kanske skulle Stefan Löfven och Margot Wallström ta en intensiv kurs i historia? Bara en tanke. Sverige tycks ständigt vara inställda på att göra sig till ett internationellt åtlöje.

  3. Vilka usla företrädare Sverige har att visa upp för omvärlden,
    att skänka enorma summor till ett land utan att ställa krav på
    vad medlen ska användas till är fullständig idioti. Samtidigt
    som Sverige skänker dessa enorma summor , så får vi själva
    fler o fler som vare sig har tak över huvudet eller råd att
    äta sig mätta.I Danmark sjunger man om att det är ett yndigt land,
    Sverige borde sjunga om att man är ett ynkligt land!

  4. Stäng hela UD och bränn all inredning och tvätta hela byggnaden med stark antiseptisk vätska och börja om från början med ny inredning och personal.

  5. Enligt Miko Peled som är jude och vuxit upp i Jerusalem och son till en känd general i den israeliska armen och som är mycket väl insatt i Palestina – Israel konflikten har uttalat att det är 6000 palestinier som sitter i israeliska fängelser.
    De sitter där för politiska brott och många utan någon rättegång, Israel kallar dem för terrorister enligt Miko.
    Jag anser Miko Peled är mer trovärdig än media som framför det som passar den politiska agendan.

Kommentera