EU betalar 400 miljoner extra till UNWRA

BISTÅND. De araber som kallas palestinier är det folk i världen som får mest bistånd per capita trots att de är långt ifrån de fattigaste.

USA, Norge, Danmark, Nederländerna, Australien med flera länder har beslutat att dra ned biståndet FN:s hjälporganisation, UNRWA, för att de använder pengarna på ett felaktigt sätt, bland annat till att stödja terrorism.

Nu har EU beslutat att betala ut 400 miljoner extra till ”palestinierna” för att fyll hålen efter det indragna biståndet.

Läs mer på The Times of Israel…

-Pettersson säger att vi svenskar får vara extra glada. Vi betalar stora pengar direkt till ”palestinierna” och enorma pengar till EU som i sin tur betalar till ”palestinierna” samt jättelika pengar till FN som i sin tur vidarebefordrar pengar till ”palestinierna”.

”Palestinierna” är också det enda ”folkslag” som har en egen organisation inom FN som försöker lösa deras problem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “EU betalar 400 miljoner extra till UNWRA

  1. Danmark och Nederländerna är ju medlemmar i EU. Hur kan det komma sig att de tillåter EU att besluta om pengar till Palestina när dom själva inte gör det?

  2. Det ska bli slut med det!
    Vi ska inte betala en enda krona till något annat land.
    Inga bistånd/gåvor till utlandet!!!!!!!

  3. Det är inte så märkligt EU var ju Hitlers drömprojekt . Jag sagt det förut och säger igen EU kommer bli en diktatur .

  4. Eftersom sossarna hatar Israel och judarna mer än vi vanliga svenskar kan förstå, så kommer deras ”gullegrisar” alltid få mest i bistånd. Blir lätt så för sossarna och PK-folket när hatet får ta över och deras IQ inte är speciellt hög. Beklagligt men tyvärr väntat.

  5. och biståndet används till vapen och extra förmåner till
    terrorister som trackaserar den enda Demokratin i Mellan östern,
    Det är en fullständig idioti att slänga pengar på Araber som, lever kvar
    i medeltiden, låt dem leva dår, och låt dom själva betala för det..

  6. Kan inte Sverige hänvisa till EU och FN när palestinierna tigger om pengar eller njuter Margot så intensivt av att ge bort hårt arbetandes svenskars skattepengar till terrorister. Girigheten är säkert för stor för att Margot skulle använda sina egna oskattade Eu inkomster.

    • Sverige är bäst i EU klassen så Margot och Svetsarn vill snarare att EU/FN ska hänvisa till Sverige!

Kommentera