Ett stackars afgansk ”flyktingbarn” knivhugger tre personer

Polisen i  en tyska stad har gripit en afghansk ”tonåring”  för att han knivhuggit tre personer.  Den lokala borgmästaren råkade komma förbi och  han anhöll angriparen efter att ha övertalat honom att lägga ner kniven.

En 19-årig afghansk asylsökande fängslandes i fredags ​​efter att han knivhuggit tre personer i Ravensburgs centrum. Offren – två syriska asylsökande mellan 19 och 20 år och en 52-årig tysk man – togs till sjukhuset. En av dem är enligt uppgift i ett kritiskt tillstånd.

Myndigheterna säger att motivet för attacken inte är känt, men de har uteslutit terrorism.

 

LÄNK

 

6 thoughts on “Ett stackars afgansk ”flyktingbarn” knivhugger tre personer

  1. På vikla grunder har man uteslutit att det skulle vara ett terroristbrott? Hade han inte fått nån ny I-phone, eller….

  2. Hur länge ska det dröja innan svenska folket förstår att muslimerna
    är på väg att ta över vårt fosterland?

    Våra ledare (utom SD) bjuder in dem till all inclusive.

  3. Europa är i krig. Ibland önskar jag att dem som beslutar att vi skall handskas terrorism med bomullsvantar skulle själva råka ut för attentat eller överfall. Varför talar vi inte om den pågående terrorismen mot våra länder och oss? Skulle önska svar av någon politiker. Hur kan man ljuga rätt upp i ansikte att det är lugnt och våldet har minskat.

    • Vi är under attack och blir erövrade, och det med hjälp av våra egna politiker samt idel andra kollaboratörer.

  4. Det ser bättre ut att kalla det något annat, för annars hade terrorism brotten ökat lavinartat. Det är inte förrän man inte kan förneka det hela,då döper det till terroristbrott. Allt för att inte visa den riktiga bilden av vårt nya samhälle.

Kommentera