En stor del av Nordafrikas befolkning vill flytta till väst

INVANDRING. En alarmerande artikel visar att 84 procent av algerierna, 91 procent av marockaner och 53 procent av unga tunisierna vill komma till länder i väst.  

Studier av de tre nordafrikanska länderna visar en växande önskan från befolkningarna att lämna sina länder och resa till ett västland för att få ett bättre liv, rapporterar Oumma.

Artikel har rubriken ”Kommer Maghreb att konfronteras med massutvandring av sin befolkning?” Och publicerar tre studier om viljan att immigrera till ett västligt land hos Maghrebs befolkningar.

Enligt en studie utförd av arbetsförmedlingen Rekrute vill 91 procent av marockanerna lämna sitt land. Och en annan som görs av Europeiska kommissionen visar att 53 procent av unga tunisierna vill emigrera.

Slutligen fann en studie av Boston Consulting Group att 84 procent av algerierna är villiga att göra en ”professionell exil”.

De främsta motiven för de människor som vill emigrera är möjligheten att hitta ett arbete och få högre levnadsstandard och en bättre livskvalitet.

-Pettersson kan förstå dessa motiv, men de stämmer inte med de sagor vi dagligen blir itutade om att de är ”flyktingar” som flyr för sina liv som behöver vårt skydd och vår humanism…

Procenttalen som anges ovan 84, 91 och 53 % gör sammanlagt 70 miljoner människor och det är bara från dessa tre, relativt fredliga länder.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 thoughts on “En stor del av Nordafrikas befolkning vill flytta till väst

  1. Tacka fan för det ,dom vill leva ett arbetsfritt liv försörjda av
    andra som jobbar, och detta görs möjligt tack vare ryggradslösa
    politiker i väst !

  2. Kan man inte bygga upp ett pseudoEuropa Med ” sverige” och alla andra ”paradis” i Västra Sahara och locka dit dem med bilar och toaletter och allt?

  3. Och även dessa kommer naturligtvis att benämnas som ”FLYKTINGAR” i media. Vi, som bara är tjänstehjon, kommer lydigt att applådera landsförrädarnas import och försörja dessa parasiter för all framtid. Vi kan nog dessutom räkna med att det till största delen handlar om män i vapenför ålder, medans kvinnor och barn lämnas kvar i negerbyn. Och det går fortfarande 400 st. AKUT BEHÖVANDE på varje importerad parasit. Pension vid 70 års ålder-knappast att tänka på. Nej, jobba tills du stupar och innestående pension till det islamistiska Slukhålet. Ge mig ett tips till vilket land man bör emigrera…

  4. Detta i kombination med att de gamla EU-ländernas etablissemang och MSM vill att Afrikas befolkning skall flytta till väst kommer att leda till Europas totala kollaps. Kollapsen har redan börjat.

  5. Har de inte under en längre tid redan varit på till och redan kommit till bland annat Västeuropa och inte minst till världens paradis Sverige ?
    Tycker det ser ut så när man numera tar en tur över stan.

  6. Det har tex inte Annie o PK några problem med alls att låta alla som vill komma hit och få njuta av bostad o bidrag, arbeta? Det är rasistiskt att kräva.

    • Absolut, inga krav får ställas på framtidens pensionsräddare bara på de infödda som föder och föder dem !

  7. Istället för att jobba och bygga upp sitt eget land, vill de komma hit och utnyttja välfärdsystemet. Sitta på arslet och hålla upp handen.
    Finns en anledning varför Europa ser ut som det gör idag och samma sak med (nord)afrika.

Kommentera