Drevande centerpartist

Andreas Önnefors är född i Tyskland och var tills nyligen en helt okänd och obetydlig individ, men som i veckan lyckades uppnå lite uppmärksamhet i media.

Det var Önnefors som startade ett drev mot Alice Teodorescu, i syfte att få henne avsatt som politisk redaktör på GP.

Det var efter att Teodorescu i en ledartext uppmärksammade liknelsen mellan SD:s Sverige och 30-talets Tyskland. Att trivialisera ett av vår tids största folkmord med att brunsmeta invandringskritiker i Sverige, menade Teodorescu var både överdrivet, farligt och oanständigt.

Att överhuvudtaget skriva eller säga något som inte svartmålar SD från punkt A till punkt Ö låter sig naturligtvis inte göras. Andreas Önnefors är en av de individer som gärna använder epitet när de vill hoppa på politiska motståndare.

Han startade ett upprop vars syfte var att dreva bort Alice Teodorescu från sin roll som politisk redaktör. Jag tänker inte göra reklam för denna, så någon länk får ni inte. Nu gick inte saken som Önnefors önskat och hoppats på. Ett annat upprop startades till stöd för Teodorescu och den fick snart dubbelt så många underskrifter. Inte heller media verkade se Önnefors drev som relevant och nu har han naturligtvis pudlat.

Nu avslöjar Nyheter Idag att Andreas Önnefors är medlem i Centerpartiet och plötsligt förklarar det mycket.

10 thoughts on “Drevande centerpartist

  1. Är det inte snart dags för en mot offensiv mot dessa TROLL som gör allt för att tysta människorna som inte delar deras åsikter. En sak är om man gör en mot attack genom att man skriver en artikel och ger uttryck för sina egna tolkningar och åsikter. Men när man försöker starta ett drev och genom detta FÖRSÖKA få PERSONEN att förlora sitt jobb och mera. DÅ ANSER JAG ATT MAN GÅTT ÖVER GRÄNSEN MED GOD MARGINAL. OCH AV JUST DENNA ANLEDNINGEN TYCKER JAG ATT DET ÄR DAGS ATT SÖKA UPP DESSA TROLL OCH OFFENTLIGGÖRA DOM FÖR HELA SVENSKA FOLKET, PRECIS SOM ACHBERG GÖR. OCH JAG TROR ATT RESULTATET AV DETTA SKULLE BLI ATT VISSA MÄNNISKOR TÄNKER TILL BÅDE EN OCH TVÅ GÅNGER INNAN MAN STRÖ GALLA ÖVER EN ANNAN MÄNNISKA.

  2. Det kunde man ju förstått att han var centerpartist, ”äpplet sitter ju vanligen nära Lööfet”!

  3. Jo i Tyskland finns det även de vi kallar helidioter…( se regeringen)
    Läste just om en ytterligare sådan från Diktator Merkels hemtrakter. (äpplet faller inte långt från trädet)
    En vald Borgmästare i Ückermark. Denne lite annorlunda hade för vana att luffa kring i sin trädgård splitt naken,och ge i från sig märkliga vrål !
    Nu har denne kommunistvalde entledigats från sitt uppdrag. Efter längre behandling på ett slutet dårhus,förklarades han som obotlig !
    http://www.pi-news.net/2018/09/linker-buergermeister-via-psychiatrie-in-den-zwangsruhestand/

  4. Vilken ynklig mes. Totalt olämplig att verka på ett universitet. Fast det är ju vänstertyper som han som dominerar.

Kommentera