I morgon avsätts statsminister Löfven men sedan…

VALET 2018. I morgon klockan 09:30 kommer riksdagen att rösta om Stefan Löfvens framtid som statsminister.

  • Alliansen tänker avsätt Löfven (S) med hjälp av Sverigedemokraternas röster.
  • Sedan ska Alliansen försök bilda en ny regering med Ulf Kristersson (M) som statsministern med hjälp av Socialdemokraterna eftersom de inte talar med SD.

-Pettersson säger att ju förr vi får extraval, desto bättre…

Steget efter

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

39 thoughts on “I morgon avsätts statsminister Löfven men sedan…

  1. Ja sedan ja !
    Nu börjar verkligheten, tror tyvärr av erfarenhet att Alliansen och Vänsterblocket framöver gör upp i någon form för att hålla SD borta från politiskt inflytande !
    Det vidriga svenska berömda hyckleriet lär fortsätta.

  2. Vem är sveriges statsminister julen 2018 Svar Stefan Löfven Om inte annat hjälper så grundar man en ny lag för de tycks ju lyckas av de rödgröna patrasket + idioterna Lööf och Björklund Om nån hade trott att Löfven ger makten ifrån sej har trott fel Detta blir en katastrof

  3. Den löjliga cirkus som förekommer i riksdagen vid talmansvalet,
    kan inte slå mig fri från tanken att där finns någon annan som agerar i bakgrunden, nämligen den ondsinte Fredrik Reinfeldt, denne katastrof för Sverige har inte glömt att Folket röstade in ett demokratiskt parti i riksdagen , detta har inte idioten glömt,han har ju tydligt uttryckt att han ville straffa folket för det, och just nu straffar han nära 1,2 miljoner personer för det, med benägen hjälp av marionetten Ulf Kristersson och
    den lille näsvise Majoren plus den maktgalna Annie Lööf

    Kan ynkedomen bli större när man myglar in en kommunist på
    en talmanspost, märkligt att man inte även föreslog Gustav Friggolit.

  4. SD borde göra som moderaterna, lägga ner sina röster och låta kommunister och de maskerade kommunisterna i alliansen tävla. fast och andra sidan är det ett val mellan pest och kolera.

    • Hur den maktgalna Kristersson än gör så sviker han sina väljare å det grövsta.
      Han lovade inför valet att han skulle göra sig av med Löven. Han lovade dessutom att han aldrig skulle göra sig beroende av Åkesson.
      För att han skall kunna bilda regering så måste han antigen bilda den tillsammans med Löven eller Åkesson, Så den konstellationen som Kristersson tänker sig kommer att innebära grovt svek mot sina väljare och samtidigt erkänna att han skiter fullständigt i väljarna och valet 2018.
      Detta mina vänner är ett bevis för att det Svenska valet 2018 var helt onödigt eftersom partierna som deltog inte bryr sig ett dugg om utgången av detsamma.

  5. VARI ligger DEMOKRATIN när över 1 miljon röstande svenskar blir diskriminerade och hunsade och kallade än det ena än det andra och förråder oss å det GRÖVSTA när SD röstat på en MODERAT
    TALMAN och sedan ”TACKAR ALLIANSEN MED att rösta bort BJÖRN SÖDER för att byta ut honom mot en kommunist???? TVI VALE FÖR DESSA JUDAS! JAG är URFÖRBANNAD då jag också känner mig LURAD in i MÄRGEN!

    • Ja du är inte ensam, jag tror framförallt att moderaterna kommer att implodera inifrån, för många moderater har varit inne på linjen att samarbeta med SD, och dom är nu stört förbannade för sveket.

      • Jag är helt övertygad om att SD skulle växa enormt om det kom till ett extraval mycket snart så förbannade som många blivit på 7-klöverns otroliga svek mot sina väljare.

    • Både valet den nionde September och valet av talmän hade bara ett syfte och det var att mobba SD. Allt annat skiter man i totalt.
      Det enda vettiga för att behålla Sverige på Världskartan är ett extraval som går rätt till enligt lagen. Bort med all a fusk, stulna valsedlar, brända valstugor och misshandlade valarbetare.
      En sak till. De som går och väljer måste veta vilket land dom befinner sig i. Talibanerna som röstade fram sossarna visste nog inte det, utan dom röstade på det parti som dom fått betalt för att rösta på.

  6. SANDLÅDEUPPGÖRELSEN !

    Det blir säkert att moderaterna har redan gjort upp en ny sandlådeuppgörelse med socialdemokraterna, där de röstar fram Löfven för fortsatt sönderfall och ockupation av Sverige.
    Kravet/uppgörelsen är ifrån moderaterna att de ska kunna ”välja” minsterposter samt vara klart delaktiga i avgörande beslut.
    Allt för att hålla SD utanför, då de vet att de är det enda klara valet.

    Allt detta görs för att få sina kompisar i poster, där de kan håva in så mycket pengar och förmåner som möjligt innan Sverige faller. Då tar dom sina miljoner och flyr till länder som värnar om befolkningen och som vägrar islamiseras.
    Detta medans de naiva, vilseledda, blinda svenskar, misshandlas, rånas och våldtas.

    Bli inte förvånade….det blir vad som röstades för….terror !

  7. I bakgrunden ligger Bilderberg som har bestämt att Annie Lööf ska bli den nya statsministern,
    Kommunismen har redan tagit in i beslutsnivån. Första steget till godkännande.

    Men vad händer sen när det inte finns några idoga svenskar som jobbar och betalar skatt? Hade jag en tiomiljonersvilla i skuld till banken, skulle jag byta identitet (tydligen lätt i mångfalt för vår nya invånare) och dra.

  8. Annie hyser väl hopp om att om hon gullar tillräckligt med Löfven som kan hon norpa åt sig platsen som vice statsminister efter Lövin samt jobba på att Björklund blir utbildningsminister.

    Attan vad bladigt det blev LÖÖV, LÖFven, LÖVin och BJÖRKlund.
    Vi får väl hoppas på det bästa, en tidig höst och att bladen ramlar fort.

    • Efter att Björklund skänkt pengar till Expo tillhör han extrem-vänstern, inget annat. Lierar sig gärna med sossarna.

  9. Antingen lägger de rödgröna ned sina röster i valet av statsminister och gör Kristersson till statsminister. Eller så gör gör alliansen det och då blir Löfvén statsminister
    Men vad händer då om 61 SD:are lägger ned sina röster och 1 SD:are avger sin röst till förmån för Alliansen? Vad händer vid oavgjort? Och om SD fortsätter i den stilen?

  10. …. men sen fortsätter Sverige brinna, våldtäktsepidemin sprids, våra äldre rånas och bedras, tiggeriet fortsätter, gängskjutningarna fortsätter. Och 7k låtsas som det regnar och pratar ansvar.

  11. Jimmie Åkesson skall köra stenhårt för att få till ett extraval. SD har allt att vinna och inget att förlora.

    • Då kanske 7 klövern inte kan fuska vid rösträkningen, en gång = ingen gång, två gånger är två gånger för mycket. De är skräckslagna för extravalet.

    • Hur den maktgalna Kristersson än gör så sviker han sina väljare å det grövsta.
      Han lovade inför valet att han skulle göra sig av med Löven. Han lovade dessutom att han aldrig skulle göra sig beroende av Åkesson.
      För att han skall kunna bilda regering så måste han antigen bilda den tillsammans med Löven eller Åkesson, Så den konstellationen som Kristersson tänker sig kommer att innebära grovt svek mot sina väljare och samtidigt erkänna att han skiter fullständigt i väljarna och valet 2018.
      Detta mina vänner är ett bevis för att det Svenska valet 2018 var helt onödigt eftersom partierna som deltog inte bryr sig ett dugg om utgången av detsamma.

  12. Efter att har sett och hört näbbgäddan Lööv i kvällens aktuellt så är jag säker på att jag hellre vill ha Löfven än Lööv i en ny regering.

    • Vi kan få bägge. Rödluvan är har ju gått över till de röda förr senast när det gällde afganerna.

      • Bilden … På pricken, jag tro att Annie och liberalerna kommer att byta sida under täckmantel att man vill ta ansvar för Sverige.
        Jag tycker att hela den här farsen hör hemma i en buskis.
        Om detta ska föreställa demokrati, säger jag bara go natt Sverige.
        Fall av valfusk, Klan röstning, föreslagen byte av röster mot moské bygge. Mellan österns ”I scratch your back if you scratch my back politik ha nu officiellt tagit plats i Sverige och Sveriges Riksdag. Mellan Österns sätt att bedriva politik verka vara ytterst smittsam.
        Hoppas att Åkesson vakna nu ur sin villfarelse om att kunna ”köpa” sig goodwill. Valet av talmannen tala sitt tydliga språk.
        Dags att visa ”muskler” inte bara verbalt men också genom handling i riksdagen.
        Jag ha inte röstat på SD för att se en smilande Jonas Sjöberg visa sitt falska smil eller höra flera lögner av Löfven.
        Lägg märke till vad de andra kallar SD för, ett ”oanständig parti”
        Med andra ord kallar man 1,1 miljoner Svenskar för att vara oanständig för att man ha en annan politisk uppfattning än den av regeringen/etablissemanget anbefallda.
        Om detta är Svensk Demokrati kan ni stoppa den långt upp i röven, den klara jag mig bra utan.

  13. Jag längtar till extraval och är tämligen övertygad om att se blir fallet då 7klövern hellre vill det än att samtala med sd
    och i ett nyval kommer sd med raketfart stiga upp mot 30% minst,
    även om svensken är naiv och dum finns det gränser..

    • Definitivt, det är 7k som tjatar om ansvar. Dom enda som vill ta ansvar är SD, nu blev det tydligt för allt fler

      • SD är det enda parti som både vill och kan ta ansvar för Sverige. Det andra partiet i Sverige har inte tid för dom sitter i sandlådan och leker med dockor, kanske lägger dessa hönor några ägg också, vem vet.

    • Svensken är inte så dum som skulle kunna tro, Svensken är mycket dummare. Det är därför vi ha hamnat i den Buskis som
      ha haft primär i Sveriges Riksdag idag.

Kommentera